Flere meget nedsatte Ganni-godter

Mit drømmekøb: Pigalace

Mit drømmekøb: PigalaceMit drømmekøb: PigalaceMit drømmekøb: PigalaceMit drømmekøb: Pigalace

Her er de så! Mit drømmekøb. Jeg har hintet lidt på Instagram (@missjeanett) et par gange, og nu er det vist på tide at få dem vist rigtigt frem. Lige som så mange andre piger, så har jeg drømt om et par Loubs (som Carrie ville have sagt) i flere år. Jeg syntes ikke, at jeg har kunne forsvare det på SU plus at jeg hellere har ville rejse, når jeg havde pengene. Men nu bliver jeg (forhåbentlig) færdiguddannet lige om lidt, og derfor syntes jeg, at det var på sin plads med en rigtig lækker gave til mig selv. Så da jeg var i København sidst, så skulle jeg liiiiiige ind og kigge om de havde det par jeg drømte aller, aller mest om; pigalace. Mit hjerte sprang seriøst et slag over, da jeg så dem stå helt nede bagerst i butikken (selvfølgelig, jeg var ret hurtigt overbevist om, at de ikke havde dem).  Han kunne klare 40,5 og 39,5. Perfekt, tænkte jeg. Jeg plejer, at være en str. 40 i lukkede sko, men efter graviditet har jeg oplevet, at nogle af mine gamle sko klemmer. Så 40,5 ville være perfekt! Men nej. De svuppede vildt meget og jeg fik at vide, at det var vigtigt at lige præcis denne model sad godt til, fordi hælen er så høj (10 cm) og tynd. “Vil du prøve en str. 39,5?”. Jeg afslog, da jeg godt vidste, at de kom ikke til at passe. “Prøv nu”, insisterede han. Okay okay, der er ikke nogen der ligefrem skal TVINGE mig til at prøve Christian Louboutin sko i et væk. Også selvom jeg egentlig startede næste sætning med “Jeg kan altså ikke passe en 39,5…”. 2 minutter senere sidder jeg med dem på fødderne, og de sidder perfekt. “De sko er altså bare lige lidt mere specielle end alle de andre sorte… de er bare mere…” – “sexede, ikke?”, færdiggøre jeg hans sætning. “Lige præcis. Det er den der blonde og detaljen med at de er lidt gennemsigtige. Alle dine veninder kommer til at hade dig OG spørge hvor dine sko er fra”. Jeg blinker til ham og smiler kækt “Det kan de da se på sålen 😉 Jeg bliver nødt til at have dem.”. 5 minutter, og en meget grundig ekspedition og udfyldning af oprettelse til kundekartotek og hvad har vi, senere spankulerer jeg meget lykkelig ud af butikken. Stopper lige kort for at rengøre Bella, som har badet sig selv i indholdet af en brikjuice, imens mor prøvede 4800-kroner-dyre sko. Hun har også nået, at rulle sig i en pizzabolle, som hun inden har pulveriseret. Back to reality.

… men når jeg har dem her på, så er jeg tilbage i wonderland <3

De kan fås lige HER (og få størrelser i deres butik i København. De er ikke en del af det faste sortiment, så når de er udsolgt, så kommer de ikke igen). Og ja, de koster 4800-bobs. Men de er det hele værd og jeg fortjener dem 😉

I just bought my dream shoes; Christian Louboutin’s pigalace! Get them here

Affiliate

bloglovin

27 kommentarer

 • Julie

  Selvfølgelig fortjener du dem. Og hold k… de er smukke – seriøst alle pigers drøm med sådan et par røde såler! 🙂
  Lige sådan ude af kontekst: hvad skrev du BA om? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  WAUW!! Tillykke med dit skønne, og velfortjente køb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loubs er og bli’r forevigt drømmen! Har hørt, at de egentligt ikke skulle være så mega behagelige at gå i, men virkeligheden kan lige vove på at blande sig i min drøm om de ikoniske røde sko.

  Det bliver næppe lige dén model, men en dag kommer den røde sål også under min fod (:

  Stort tillykke med dem (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, de er fuldstændigt fantastiske! Tillykke med dem! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er altså også bare lækre (kan man egentlig påstå andet…?) Tillykke med dem og dejligt de passede alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  OMG, hvor er de smukke!!!!!
  Tillykke med dem – nogen gange skal man bare have lov til at forkæle sig selv. Og du kommer jo ALDRIG til at fortryde købet af dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw!!! Seriøst hvor er de sexede! Jeg forstår virkelig godt, det er dine drømmesko – de ser jo så lækre ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nøj de er lækre!! Skal vi ikke også se dem på? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo bestemt! Er sikker på de snart kommer i et outfit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MEGET smukke. Tillykke med dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er de bare smukke! Gid jeg selv kunne spankulere rundt i sådan et par – den går desværre bare ikke med en smadret ryg, der bliver 10 cm. simpelthen ulideligt efter alt for kort tid. Suk og misundelse herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Normalt forstår jeg ikke hvorfor folk vil kaste 5000 efter et par helt sorte lakstilletter fordi de har en rød sål, men de der er sgu lækre og rigtige sexede 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Synes også blonden gør dem helt specielle <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig virkelig til at se dem på foden! Man skal aldrig sige aldrig, men jeg tror ikke jeg kommer til at købe sådan et par sko til mig selv – dels kan jeg ikke gå i stiletter, dels er det mange penge for et par sko. Men når det så er sagt, så synes jeg sgu det er fuldt fortjent! Og jeg ender garanteret med at bruge så mange på mig selv når jeg engang er færdig – kunne være lækkert med en taske! Kan i øvrigt ret godt lide hele historien omkring skokøbet. Det var hyggeligt at læse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Laura! Og jeg overvejede også en Stella McCartney taske, men synes bare at jeg har nok tasker lige pt. Men en Stella McCartney med kæderne skal jeg have på et tidspunkt 😉 Måske belønning, når jeg får mit første rigtige job? Haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Fede sko 🙂

  Lige noget helt andet.. Du skrev dette på et tidspunkt “også en sidste tanke; jeg overvejer at skrive et indlæg om hvordan jeg synes at der i vores generation er en tendens til at pakke vores børn ind i vat og bobleblast”
  Hvornår kommer det??:)

  Skøøøøøn blog btw:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er de bare smukke! Tillykke med dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de smukke! Fedt at de passede.. Må i få et langt og lykkeligt liv sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er enormt flotte. Og du har virkelig også fået taget nogle gode billeder af dem. Tillykke! Alle kvinder fortjener et par stiletter med rød sål på et eller andet tidspunkt i deres liv 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold da op! Kan du virkelig gå i dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja, ellers ville det være dumt at købe dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Er de virkelig kun 10 cm? De ser højere ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, det er de 🙂 tror det er fordi hælen er så tynd

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Frank

  Jeg er faktisk på vej ned i banken format låne 4800 nu. Pis! 😉
  Men spøjst med de størrelser der. Da jeg købte mine Loubis i 2010 havde de dem også kun i 39,5 og 40,5 og jeg bruger 40 ligesom dig. Jeg endte også i en størrelse 39,5 men er du gal, de er slemme at gå i. Jeg har brugt dem 4-5 gange siden jeg købte dem og har flere gange overvejet at sælge dem, fordi jeg ikke får dem brugt. Men ih, de er altså for pæne til at give slip på dem! Giv lige et praj om dem her også er øv at gå i, for så tror jeg, at jeg vil sætte min næse efter et par Valentino næste gang, istedet for et par Pigalle :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] at den vil være fin med krøllet hår, røde læber og nogle smukke sko. Først overvejede jeg mine Christian Louboutins, men hælen skal fixes og jeg ved ikke, om det kan nås inden lørdag. Ellers overvejer jeg disse […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere meget nedsatte Ganni-godter