Kjoler til havefest og 20% rabat til ASOS!

Outfit of the day #285

Outfit of the day #285Outfit of the day #285Outfit of the day #285Outfit of the day #285
SELECTED Femme dress (HERE) – ZARA bracelet – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE)
Marc by Marc Jacobs groove bag (HERE) – ZARA shoes (HERE)

Jeg endte med at købe kjolen fra SELECTED i zig-zag printet – som I kan se, haha! Og jeg har boet i den lige siden! Den er rigtig behagelig, jeg føler mig pænt klædt i den  og så har jeg fået komplimenter hver eneste gang jeg har haft den på. Det er rent win-win! Den er ret normal i størrelsen, da den skal være løs. Jeg har en str. 40 på her.

Og hvis I skynder jer, så kan I få den med -20% rabat indtil i morgen tidlig kl. 9. Brug rabatkoden EPIC20 og find kjolen HER.

I ended up buying the dress with zig zag print from SELECTED. And I love it! There’s 20% off on ASOS until tomorrow morning, so you can get it 20% cheaper with EPIC20 right here

Affiliate

bloglovin

10 kommentarer

 • Det er virkelig nogle fine billeder af dig! Specielt det tredje. Så fint! Det lyder måske lidt mærkeligt, men dit hår ser vildt blødt ud, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Laura! Haha forstår godt hvad du mener! Sad lige og tænkte det samme… men husker det også som om jeg havde en god hårdag den dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du ser jo som sædvanligt pissegodt ud. Du forstår virkelig at klæde dig flot på, og jeg køber så tit de ting du viser frem. Må jeg spørge dig hvor høj du er? Du ser tårnhøj ud altid med de lange stænger, så jeg gætter på 175 eller noget i den stil? Hilsner Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Julie, hvor er du sød! Jeg er 178 cm, så det er ret tæt på dit gæt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også bare så pæn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker kjole – den ser virkelig behagelig ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeanett får vi snart lov til at følge med i bryllupsforberedelser? Vil så gerne med på en kigger, selvfølgelig kun hvis du har lyst til at dele det 🙂 Jeg eeeelsker bare at læse om bryllupsforberedelser 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der er ingen forberedelser før der er sat.en dato 🙂 når jeg begynder at forbedrede, så skal I nok få lov til at følge med

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benya Suwan

  Kjolen er sååå flot. Perfekte farver! 🙂

  benyasuwan.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til havefest og 20% rabat til ASOS!