Fødselsdagsgaver

Outfit of the day #287

Outfit of the day #287Outfit of the day #287Outfit of the day #287Outfit of the day #287Outfit of the day #287Outfit of the day #287Outfit of the day #287
ASOS t-shirt (HERE) – Pilgrim earring (HERE) – VILA shorts (HERE) – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE)
Marc by Marc Jacobs groove bag (HERE) – ASOS shoes (HERE)

Solen og planterne i min nabos have får nærmest billederne til at se helt eksotiske ud. Jeg flere gange overvejet hvad ham, vores nabo, mon må sidde at tænke hvad vi laver. Han er et par og firs, og ville nok ikke forstå konceptet af en blog; “Jeg tager billeder af mit tøj og ligger det på internettet. Så kommer folk og kigger”. Det lyder også helt fjollet, når det bliver beskrevet sådan, haha.
Læg i øvrigt lige mærke til min arm på det 4. billede! Den får bare flere og flere “flotte” farver efter mit stunt ned af trappen til festen i lørdags. Jeg ligner en der har fået tæv. Bs yndlings pædagog i vuggestuen gloede også meget på den forleden, men sagde ingenting. Jeg skulle lige til at berolige hende med, at jeg altså ikke fik tæv derhjemme, men bare havde været på druk. Indtil jeg så kom i tanke om, at jeg to gange før, overfor samme pædagog, har hentet B med kamptømmermænd. Blev enig med mig selv om, at hustruvold måske var bedre end hun tror Bs mor er stiv fire gange om ugen. Siden jeg har fået B har jeg haft tømmermænd tre gange… hvad er odds’ne lige for at jeg skulle hente B selv dagen efter to af gangene?

Nå, sikke en sludder for en sladder det blev i dag. Der er links til alle tingene jeg har på under sidste billede! Bare klik der hvor der står “here”.

A new outfit from the other day. The gorgeous weather makes it look so exotic!

Affiliate

bloglovin

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsgaver