Vinderen af Viaplay konkurrencen

Outfit of the day #290 (graduation)

Outfit of the day #290 (graduation)
Adlinks:
Closet dress (HERE) – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE) – Marc by Marc Jacobs groove bag (HERE) – ZARA shoes

Nu er overskriften med “graduation” ikke for at lave en smart engelsk overskrift, men det er hvad det hedder på min skole, da de fleste af linjerne foregår på engelsk med masse internationale studerende (i flere klasser er der flere internationale end der er danske). Men det var hvad jeg var til i går – få papir på at jeg endelig er HELT færdig, give hånd til lærerne, spise lidt pindemadder osv. Det var dog lidt en underlig oplevelse. Både fordi det er helt slut nu (ikke på en sorgmodig måde, mere bare at det er slut med skole) og fordi jeg ikke rigtig hørte til nogen klasse. Jeg kendte seriøst ingen af dem der blev færdige. Min klasse blev jo færdig imens jeg var på barsel, og den klasse jeg dimittererede med i går har jeg ikke kendt, fordi vi alle har været ude i praktik, og så efterfølgende skrevet bacheloropgave (hvor jeg skrev alene, selvom skolen anbefaler at man ikke gør). Så jeg har ikke haft en eneste time med dem. Derfor var det lidt sært og med en følelse af ikke rigtig at hører til. Men ved I hvad? Jeg er done, og nu venter der en helt ny verden derude på mig. Jeg skal endelig ud at arbejde, ud at tjene rigtige penge og arbejde med ting jeg synes er vildt spændende. Jeg magter slet ikke dagpengesystemet (shit, hvor er det bureaukratisk) og skal derfor bare have fundet et job så hurtigt som muligt. Hvis I falder over fede jobs, hvor man skal arbejde med sociale medier, konceptudvikling, digital strategi mm., så må I meget gerne sige til! Helst på Fyn og alt fra 15 timer/uge og op efter er interessant!

Der er i øvrigt links til hvad jeg har på lige under billedet 🙂

Yesterday I got the papers to prove that I graduated as a e-concept developer. Now I have to find a job!

Outfit of the day #290 (graduation)

bloglovin

9 kommentarer

 • Kæmpe stort tillykke! 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit

  Stort tillykke 🙂
  Kom lige til at tænke på dig, da jeg så Christane schaumburg-muller søger grafisk design praktikant

  http://danskdynamit.com/job/grafiker-praktikant-chrichri-praktikant

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sikke et luksus problem du har…du magter ikke dagpenge systemtet?! Jeg har en kandidat fra Handelshøjskolen og jeg har….hold nu fast søgt job i 1,5 år uden held.

  Jeg magter heller ikke dagpenge, men de hjælper mig med betale mine regninger og de få møder man er tvunget til, så overlever jeg det, og jeg er sikker på du også gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes da ikke at jeg har et luksusproblem? Jeg har da heller ikke noget job (endnu) og er derfor også afhængig af systemet på samme måde som dig. Jeg kan ikke se hvorfor jeg står med et “luksus”problem? Hvori er det at du mener jeg er luksus i forhold til dig? Fordi jeg har en holdning til systemet? Jeg synes det er fantastisk at det er der, fordi det er nødvendigt, men derfor kan jeg da godt have den holdning at jeg synes at selve systemet er bureaukratisk?
   Og få møder? Der er da aktivering efter 6 måneder på dagpenge? Hvordan er du sluppet for det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med uddannelsen.

  Velkommen til systemet, og jeg håber dit ophold bliver kort. Er her i anden omgang og har været her i et år.
  Sæt pris på at du bor i Odense, da de som frikommune har lidt friere rammer for dagpengemodtagerne og den kontrol man kan blive udsat for.
  Velkommen til stedet, hvor du på den ene side bliver set på som en stakkel og på den side bliver set, som en nasserøv der burde hænge i en gabestok nede på Flakhaven.

  Igen tillykke med papiret på uddannelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Et lidt forsinket tillykke! Hvilken størrelse har du købt kjolen i? Den er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Viaplay konkurrencen