Tirsdagsønske #44

Skodilemma

SkodilemmaSkodilemma

Jeg har mega skodilemma før dagen i morgen, hvor jeg skal spise hele to måltider med Dronningen. Nå, ja… vi fandt ud af for to dagen siden, at den frokost Tim er inviteret til, også er med ledsager. Så nu står den både på frokost på rådhuset, og middag på deres skib om aftenen. Jeg har styr på kjolen til frokosten (det bliver den her), men den til middagen er jeg stadig ikke 100% besluttet omkring. Jeg svinger i mellem denne og denne. Hælder dog mest til den pink.

Noget helt andet er sko! Alt skriger næsten til himlen, at mine Christian Louboutins skal have deres jomfrutur, men jeg tror det er en rigtig dum beslutning lige i morgen. Middagen om aftenen er, efter hvad jeg har fået fortalt, STÅENDE og jeg er 100% sikker på, at jeg ikke kommer igennem en 3 timers stående middag i dem uden, at jeg efterfølgende skal bæres af det skib igen. Jeg tror, at de skal have deres første tur en dag, hvor jeg skal til noget siddende selskab (fx. det upcoming bryllup vi har denne sommer). Jeg hælder pt. mest til de grønne peetoes fra Ganni til om aftenen og så til Stella McCartney korkstiletterne til frokosten. Deres hæle er nemlig så brede, at man ikke helt mærke højden.

Ganni stiletterne kan købes HER (på udsalg), dem med sten er fra ZARA (3 sæsoner gamle, desværre – men disse HER minder meget om dem), Christian Louboutin “pigalace” kan købes HER og Stella McCartney korkstiletterne er købt sidste sommer på crazy udsalg.

Ps. Har sat endnu flere ting på min Tictail HER.

Tomorrow I’m having both lunch and dinner with the Queen of Denmark. I’m having a shoe dilemma and don’t know what shoes to wear! These are from Ganni, ZARA, Christian Louboutin and Stella McCartney.

Affiliate

bloglovin

4 kommentarer

 • Rikke

  Jeg er hundrede procent enig i ganni og stella

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du ved med dig selv, at du ikke kan holde til at stå op i tre timer på tynde hæle, så er det helt sikkert bedst at vælge Ganni til om aftenen. Derudover, husk for Guds skyld at få dine Louboutiner forsålet, inden du tager dem i brug, ellers går det sjove hurtigt af dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Pink kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg læste det så som “Skod-dilemma” og tænkte lige “aaaah så slemt er det vel heller ikke?”

  Jeg synes, det lyder ret fornuftigt mht komfort og hæle – du skal i hvert fald have det så behageligt, at du stadig kan nyde det. Og med ømme fødder kan man altså ikke nyde særlig meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #44