Nye beautykøb: solbeskyttelse til håret, shampoo og ny neglelak!

Tirsdagsønske #44

Tirsdagsønske #44

Jeg er godt i gang med at forberede mit BA-forsvar, som er lige om lidt (nærmest). Så hvis jeg er lidt langsommere med mails og kommentarer, så ved I hvorfor! Jeg glæder mig til at det er overstået, så jeg har lidt mere energi igen. Lige nu bliver den jeg ligeligt fordelt på min eksamen og Bella. Har spændende ting at fortælle jer, så dumme eksamen må godt lige bestå sig selv, så jeg officielt er uddannet e-konceptudvikler! 😀

I dag craver jeg Ganni (hov, nej det er vist aldrig sket før!). De har endnu en gang spyttet noget nyt sommerkluns på gaden og jeg er faldet for det print de kalder “almond blossom” i den lyse udgave (fås også i sort). Jeg er både vild med nederdelen (med elastik i taljen, win!) og den smukke kjole til højre. Kjolen ser rar og behagelig ud!

Nederdelen koster 699 kr HER og kjolen 799 kr HER (der er meget få størrelser tilbage af kjolen!)
Desuden fås printet også i en skjorte her, kimono her og en taljeret kjole her. Jeg er dog mest faldet for de to på billedet 🙂 Toppen til venstre fås som t-shirt her

I really like this two items in Ganni new “almond blossom” print. Get skirt here and dress here

Affiliate

bloglovin

7 kommentarer

 • Normalt har jeg ret svært ved at forelske mig i blomsterprint (I know, #firstworldproblems), men det her er SÅ fint! Det minder mig på en eller anden måde om en Twister-is. Det er jo lige til at blive glad i låget over! I øvrigt god fornøjelse med eksamensforberedelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Laura, det skal bare overstås 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Wow, sikke fint sommerkluns! Kæmpe like herfra.
  Kh Joy fra http://totusindogteenage.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med eksamen! 😀 Og wauw, sikke et smukt print!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg købte den sorte nederdel, da jeg var i Århus for nylig og har haft den på for første gang i dag. Så rar og pæn – det synes jeg både den sorte og lyse er 🙂 Men måtte nøjes med én 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye beautykøb: solbeskyttelse til håret, shampoo og ny neglelak!