Ekstra rabat på Boozt udsalg

Vinderen af Viaplay konkurrencen

Vinderen af Viaplay konkurrencen

Hehe I var godt nok mange der, ligesom mig, godt kunne bruge lidt underholdning til pylrede børn under madlavning 😉 Godt man ikke er alene! Haha.
Kan I huske, at jeg nævnte Bellas favorit på Viaplay “Super Buddies” med rigtige hunde som man havde lagt stemmer til? Dem der skulle redde jorden (og alle menneskerne, naturligvis) fra en alien? Well, de har lavet endnu en film “Air Buddies” (jeg ser et mønster i navnene de vælger til deres film 😉 ), hvor de skal redde deres egne forældre! Vi har set den tre gange siden jeg lavede sidste indlæg og hun er også mega fan af den. (Jeg tror dog ikke, at “Drinking Duddies” er af samme serie… det håber jeg i hvert fald ikke. Med mindre det er en saftevandsklub 😉 ).

Vinderen af konkurrencen og de 6 måneders Viaplay (tak til alle jer der deltog!) er….

… Pernille M.! Tillykke!!

The winner of 6 months of Viaplay is… Pernille M.!

Indlægget er sponsoreret af Viaplay

bloglovin

2 kommentarer

  • Pernille M

    Nææ hvor dejligt! Det er vi glade for herhjemme. Sender du mig en mail med oplysninger osv? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ekstra rabat på Boozt udsalg