Postkort fra Umbrien #2

Ciao Italia!

Ciao Italia!

Lige om lidt sætter vi os ind i bilen og stikker snuden hjemad. Vi har lige 1,5 time der skal slås ihjel (vi skal være ude kl. 10 senest, men skal først flyve ved 16-tiden), så vi tager ind til Orvieto og spiser noget sen morgenmad/meget tidlig frokost. Bagefter kører vi til lufthavnen ved Rom. Vi er først i Odense en gang i aften, men jeg glæder mig faktisk! 15 dage er helt perfekt! De sidste dage vil man nemlig efterhånden gerne hjem og det er sådan jeg helst vil forlade en ferie – jeg vil altid helst gerne glæde mig til den destination jeg er på vej imod. Og når man tager hjem mættet og fyldt op med ferie, så er jeg bare mere tilfreds end hvis jeg skulle hjem efter en uge, hvor man først lige føler man er faldet til. 15 dage er min favorit længde af ferie. Hvordan har I det med længden af ferier?
Jeg har desuden lige opdaget et jobopslag, hvor jeg bare MÅ sende en ansøgning afsted. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de får en million ansøgninger, men man har jo ikke en chance, hvis man ikke prøver 😉 Kryds fingre for mig!

Vi ses derhjemme! 🙂

Today we’re leaving Italy and going home to Denmark. I’ve had a great time and feeling relaxed. Now I’m looking forward to the next couple of weeks in Denmark where I’m going to two weddings, seing my sister, gonna see my friend Fies’ new baby for the first time and so much more!

bloglovin

2 kommentarer

  • Sandra D.

    Længden på ferien kommer an på destinationen syntes jeg…….
    når det kommer til badeferie til varme lande syntes jeg 10-12 dage er ideelt.
    Til gengæld er jeg lige kommet hjem fra Paris og der syntes jeg 7 dage er lige tilpas, ville ikke kunne have klaret en dag mere, det samme med London, Storby ferier er mere trættende da man går meget rundt, så der er jeg træt og mæt efter 6-7 dage og vil gerne hjem til DK igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Umbrien #2