Outfit of the day #295

Going to the pool

Going to the pool
Adlinks:
Mig: Gina Tricot kjole – ASOS badedragt HER
Bella: Holly’s body HER (på udsalg)

En af dagene på ferien fik jeg lige Tim til at knipse et par billeder, da vi var på vej ned til poolen. Jeg syntes nemlig, at det var ret fint at bruge min hæklede kjole fra Gina Tricot som et slags “cover up” over badetøjet. At Bella så lige valgte at (prøve på at) stikke af imens vi tog billeder gav så bare lige en del billeder, hvor jeg lige når at få fat i hende 😉

Nu vil jeg ud og nyde det dejlige sommervejr vi har herhjemme. Dog vil jeg lige tippe jer om dagens nyhed her i det fynske; vi får vores egen 3-dages gadefest (ala Distortion) til september. I kan like og læse mere HER. Jeg synes, at det lyder mega fedt!!

Just a few pictures from our holiday. We were going to the pool when my daughter tried to run away 😉

bloglovin

1 kommentar

  • Det er virkelig fint med den hæklede kjole og badedragten indenunder! Og nu kan man virkelig også se hvor meget farve du har fået i kontrast til den hvide kjole.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #295