Tirsdagsønske #48

Italy, you’re good to me!

Italy, you're good to me!

Italy, you're good to me!

Italy, you're good to me!

Italy, you're good to me!

Siden sidst har vi været i Siena og har ellers bare slappet af ved poolen. Siena var så fin, men vi måtte opgive efter et par timer, da vi pludselig blev ramt af det videste uvejr med store mængder regn og voldsom torden. Men vi nåede at se rådhuset på den muslingeformet plads, spise frokost (mit var godt, de andre var lidt uheldige), se duomoen og se en anden lille kirke. Vi må komme tilbage en anden gang, fordi vi kunne alle godt mærke byens potentiale. Men til sidst havde vi vand i vores sko og Bella var kold, så vi ville ikke gamble mere med det. Siena, vi kommer igen!
Der er i øvrigt mange flere billeder fra hernede (og turen til Siena) på min Instagram missjeanett
Jeg har også lavet et hashtag #missjeanettiitalien hvor I kan finde alle billederne (og videoer) fra vores ferie
Der er i øvrigt miniguide til Siena HER

I dag regner jeg med at den står på mere pool og ellers har vi snakket om at tage en tur til Lake Bolsena som ligger meget tæt på hvor vi er. Drengene røg dog i en flaske whisky og et ukendt antal gin&tonics i nat (de mente vi “trængte til at få ryddet ud i vores lager af sprut”), så nu må vi se hvornår de vågner i dag. Men alt dårligt vejr er gone og resten af tiden vi er her lover de kun grader over de 30 og fuld sol!

We have been to Sienna and otherwise just been relaxing at our pool. Sienna was nice, but we got caught in bad weather with rain and thunder, so we cut our visit short.

bloglovin

2 kommentarer

 • Louisa

  Hej 🙂 jeg har en søn på snart 9 måneder og han skal snart i dagpleje 🙂 tænkte om du ikke vil lave et indlæg med køb til vuggestue/dagpleje start? Fx regntøj, flyverdragt, gummistøvler osv osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Louisa! Det er sjovt du sigrr det – har faktisk overvejet sådan et indlæg et stykke tid 🙂 det må være mit cue til endelig at få det gjort 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #48