Tirsdagsønske #46

Outfit of the day #291 (om middagen på Kongeskibet)

Outfit of the day #291 (om middagen på Kongeskibet) Adlinks:
Warehouse dress (HERE) – ASOS trenchcoat (HERE) – Leowulff bag (HERE) – ZARA heels

Dagen med Dronningen skal vi lige have sluttet ordenligt af – med middagen på Kongeskibet om aftenen. Skibet lå nede ved havnen og i indbydelsen stod der, at der var sen middag kl. 19.30, men at man skulle være ved Kongeskibet senest 19.10, så de var sikre på at folk var der. Da vi ankom var der spærret af rundt om skibet (der stod nemlig ret mange folk som gerne ville have et glimt af Dronningen) og vi blev vist ned i et telt, hvor der var musik og champagne. Her smalltalkede vi med de andre gæster og fremviste vores invitationer, som PET tjekkede. I hold af ca. 10 fik vi lov til at gå op ad den røde løber foran de mange mennesker. Selvom det næppe var mig (os) de stod der for, så var det lidt sjovt at gå op foran så mange. Vi gik ombord på skibet imens en gut stod og fløjtede, og en anden sagde velkommen og gjorde honør (hedder det det? Honør? Nogle matros-skibskyndige?). De forklarede os pænt, hvor vi skulle gå hen på det store skib, vi blev opfordret til at skrive i gæstebogen (“YOLO Margrethe!”… ej, det skrev jeg ikke 😉 ) og fik hængt vores jakker. Så skulle vi ned af en trappe og blev anmodet om at have et lille kort, som vi havde fået tilsendt, med vores navne klar, så de kunne råbe os op og præsentere os. Vi gik ned af trappen, gav vores kort og de strak armen ud for at vise at vi skulle gå… over og give hånd til Dronningen og Prinsgemalen?!?? Øh det var jeg slet ikke forberedt på! Men holdt heldigvis hovedet kold, gik smilende hen til begge, gav hånd, nejede let og sagde god aften. De kvitterede med smil og et velkommen. Hvor var jeg paf efterfølgende. Nå, men udenfor kom vi igen (på skibet), dog overdækket, og så var der en fin buffet, hvor vi selvfølgelig skulle spise af musselmalet tallerkener med guldkant. Det eneste der kan slå det er vist Flora Danica 😉 Maden var lækker; muslinger, noget pulled-kød (pork eller okse), fisketarine, æg med fyld, risret med grøntsager (og hvidløg!) og mange andre lækre ting. Det ser måske ikke så yndigt ud på billedet, men det handler nok mere om min evne til at kyle alt sammen (når der er buffet) end hvor lækker maden var. Vi fik selvfølgelig serveret prinsgemalens vin, og på trods af alt hvad man høre, så var den virkelig god. Jeg var især ret pjattet med hvidvinen, som jeg vist fik 2 (host 3 host) glas af. De gik begge rundt blandt os, tog selv af buffeten, og virkede generelt ret som alle os andre. Især virker Prins Henrik til at være en ret humoristisk, lun fætter som jokede og grinte meget. Deres gravhunde gik også rundt blandt os, nok i håb om af nogle tabte noget på gulvet 😉 Der blev også serveret dessert og kaffe efterfølgende. Man kunne gå frit omkring på skibet og det var altså en lidt speciel aften, som jeg nød meget. Da Kongeskibet skulle forlade havnen kl. 22.00 (de skulle videre til Ærø på deres sommertogt), så vidste vi at der var et sluttidspunkt. Omkring 21.30 blev der sagt tak for i aften, og vi begyndte lige så stille at sive ud. Jeg havde slet ikke tænkt tanke, at vi skulle sige farvel enkeltvis, så jeg blev lidt paf, da vi igen skulle hen og give hånd, neje osv. Så meget at jeg glemte at neje for Dronningen (nu håber jeg ikke hun nægter mig en invitation en anden gang 😉 ). Vi fik jakker, gik af skibet og ned af den røde løber igen. Jeg havde selv haft så travlt inden, at jeg ikke havde fået taget outfit-billeder, men søde Jane, som læser med herinde, stod dernede og tog lidt billeder, da hun spottede mig, som hun var så sød at sende på mail til mig. Så tak til Jane for de tog første billeder her i indlægget! Vi sluttede aftenen, i samme telt som vi startede, med champagne og sang på kajen. Det var en eventyrlig aften, en oplevelse og noget jeg håber, at jeg kommer til igen en dag.

I forgot to tell you about my night on the Queen of Denmarks boat where we ate dinner. It was a magical night that I won’t forget!

bloglovin

9 kommentarer

 • Christina

  Wauw et flot outfit til dig. Elegant og lækkert! 🙂

  Du ligger ikke tilfældigvis inde med en rabatkode til ASOS? Er ved at lave en stor ordre så ville lige høre dig for en sikkerheds skyld. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hope

  Lyder som en fantastisk aften 🙂
  Og fedt med så søde læsere, skide godt Jane 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en oplevelse! Jeg er SÅ misundelig!! Og her – lækkert ‘run-way’ picture! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love that dress!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Jeanett.
  Jeg faldt lige over det her indlæg og blev simpelthen så gen-forelsket i din smukke kjole. Du er virkelig pæn i den! Må jeg spørge hvilken størrelse du har kjolen i? Jeg tror nemlig vi bruger nogenlunde samme størrelse… Tusind tak for en virkelig god blog. Du er så dejlig naturlig og nede på jorden, og samtidig vildt inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #46