Vi har det godt

Outfit of the day #293

Outfit of the day #293Outfit of the day #293Outfit of the day #293Outfit of the day #293Outfit of the day #293
Adlinks:
River Island jumper (HERE) – Ganni skirt (HERE) – Ottoman Hands bracelet (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Marc by Marc Jacobs groove bag – ZARA shoes (similar)

Wifi i vores hus virker stadig ikke, så vi napper lige et outfit som er fra lige inden vi tog afsted (jeg havde gjort billederne klar og lagt dem i en kladde inden jeg tog fra DK). Det er fra sidste uge, hvor vi var i sommerhus med borgmester Anker Boye. Det er noget vi er hvert år og det er så hyggeligt. Jeg prøvede, at klæde mig pænt og samtidigt casual – det er jo bare en tur i sommerhus, hvor man sidde ude indtil man har nydt solnedgangen. Så ingen høje hæle osv.

Jeg kan forstå at I nærmest har hedebølge derhjemme. Det er SÅ typisk. De sidste fem år, når vi har været på sommerferie, så er det fantastisk vejr. Det slår aldrig fejl. Men vi må vist heller ikke klage 😉

The wifi here in our Italian house is still very unstable ( = not working). So here’s an outfit from before we went on holiday. It’s from when we went to the mayors summer house.

bloglovin

8 kommentarer

 • Du er stanglækker! Og nederdelen ligeså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Rigtig fint outfit til dig og hvor klæder det dig bare godt når du smiler! Så smuk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op hvor ser du lækker og glad ud på de her billeder! Og angående vejret – jeg sidder også her og er lidt bitter over vejret i DK, men på den anden side kan jeg vidst ikke klage over at sidde i Lima 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh er du tager afsted? Håber du får de fedeste oplevelser! Og fedt at du stadig læser blogs – ellers ville jeg savne dine kommentarer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  piiift det er et lækkert sæt til en lækker pige. Den der nederdel har jeg bare sukket over så længe og nu skal det være, men jeg er meget i tvivl om størrelse ift. længde. Må jeg have lov at spørge hvor høj du er? Jeg er selv 173 og generelt størrelse M og tænker også at det må blive en medium her, eller hvad tænker du?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har det godt