Italy, you're good to me!

Outfit of the day #294

Outfit of the day #294Outfit of the day #294Outfit of the day #294Outfit of the day #294
Adlinks:
VILA t-shirt – Ganni shorts (HERE) – ASOS bag (HERE) – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE) – Miss KG sandals (HERE)

Jeg har wifi. Og er en smule lykkeligere end før! Nogle af jer nævnte, at jeg da skulle nyde at jeg ikke kunne blogge, men det er ikke nydelse for mig. Jeg er ikke en af dem der nyder at “glemme” min telefon eller nyde at jeg ikke kan komme online i to uger. For mig er de sociale medier sjov og jeg nyder at opdatere fx. instagram her under ferien. Jeg er ikke online lige så meget som hjemme (og det er også rart), men helt at tjekke ud fra alt online dét forbinder jeg slet ikke med “rart”.

Nå, men takket være wifi kan jeg nu endelig komme igang med at vise jer nogle outfits hernede fra Italien! Shorts’ne er faktisk fra et par sæsoner siden, men de dukkede pludseligt op på ASOS super meget nedsat. Og så måtte jeg have dem! I kan finde dem her.
Tasken er også ny. Jeg ejer nærmest ingen cross-bodys (eller hvad man kalder dem), og dem mangler jeg altid lidt på ferie. Gider ikke rende rundt med alt for store tasker i varmen. Den har jeg skambrugt hernede og den er endda i ægte læder. Virkelig et godt køb jeg har gjort mig!
Outfittet her forevigede vi foran Duomoen i Orvieto. Den er så smuk!

Finally an outfit here from Italy. Wifi is working again so now I can get on showing you my outfits from here. This one was taken in Orvieto in front of the Duomo.

bloglovin

4 kommentarer

 • Hvor ser du godt ud! Jeg må ærligt indrømme, at jeg altså også har det bedst når jeg lige kan tjekke nye mails og sådan. Selvfølgelig er jeg ikke “på” i samme grad ude, som hjemme, men alligevel. Lige nu hvor vi er afsted, er nettet lidt den eneste forbindelse til dem derhjemme, og hvis der skulle være noget, er det sgu rart at man er til at få fat i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis! Jeg er også langt fra lige så meget på som hjemme, men at slukke helt i flere uger ser jeg ingen nydelse i. Jeg kan godt lide at hygge på Instagram og tjekke lidt nyheder. Især med alt det Israel-Palæstina og HTS i EU. Tænk hvis man kom hjem og havde fået ny statsminister uden at have opdaget det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shortsene er også så fine til dig, godt du fik fat på dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italy, you're good to me!