Ciao Italia!

Outfit of the day #295

Outfit of the day #295Outfit of the day #295Outfit of the day #295Outfit of the day #295
Adlinks:
Weekday blouse (HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – Ganni shorts (HERE) – ZARA bracelet
Marc by Marc Jacobs bracelet – ASOS bag (HERE) – Miss KG sandals (HERE)

Så er vi endelig hjemme! Vi ankom til Odense sent i går aftes efter at vores fly endte med at være 1,5 time forsinket. En lang dag, men det gik og Bella er seriøst helt oppe at køre over at have alt sit legetøj igen. Da vi kom hjem gik jeg ind i stuen med hende. Hun slog øjnene stort op og så begyndte hun at smile helt vildt, vendte hovedet om mod mig og gav mig et kys og et kram. Det var så tydeligt, at hun sagde “endelig hjemme mor, hvor er det dejligt!”. Og vi kunne overhovedet ikke få hende til at sove. Hun skulle lege med ALT 40 gange, have læst alle sine bøger og se Frozen to gange (vi havde glemt at få den med på ferie, så den lille dame havde meget tydeligt savnet den) før hun omkring midnat endelig ville gå til ro. Til gengæld sov hun så også til kl. 10.30. Det er sjældent, at både Tim og jeg er oppe før hende 😉 Nu ser hun Frozen igen imens vi rydder lidt op inden min søster kommer i dag. Min plan er, at den skal stå på grill og kold rosé i haven (som til gengæld ligner noget der er løgn efter over 2 ugers forsømmelse). Det er altså helt i orden at komme hjem, når det er til sommer som det her! Jeg skal nok vise jer meget mere ferie, når vi lige er landet “rigtigt” 🙂

Outfittet her er fra en af dagene i Orvieto. Shorts’ne gik jeg virkelig meget i på ferien (som I måske allerede havde fornemmet eftersom, at jeg har haft dem på på alle outfits som jeg indtil videre har vist 😉 ). Blusen er ny og blev købt lige inden ferien. Jeg har fået en lille ting for off shoulder bluser for tiden. Synes det er så fint!

Another outfit from my holiday in Italy – this one was taken in the town of Orvieto. We’re back in Denmark again, but I’m gonna show you much more from my holiday soon!

bloglovin

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciao Italia!