Hemmeligt projekt

Outfit of the day #296

Outfit of the day #296Outfit of the day #296Outfit of the day #296Outfit of the day #296Outfit of the day #296
Adlinks:
ASOS dress (HERE) – ASOS bag (HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – Tokyo Jane bracelets – ZARA shoes (similar)

Jeg tror, at sommeren har tænkt sig at fortsætte forever… og fint med mig! På ferien nåede vi forbi byen Siena (der er miniguide til Siena HER) og der havde jeg dette outfit på. Kjolen er ny fra ASOS og jeg regner med at hoppe i den igen, når vi skal til barnedåb om en uge. Den er nemlig ret behagelig i varmen, men samtidigt føler man sig fin. Ret perfekt til udendørs barnedåb med grill osv.

Hvis I alligevel sidder og stener lidt foran computeren, så har jeg lagt lidt nyt op (bla. Mini Rodini) på min Tictail shop HER (og sat priserne ned på andre ting)

Another outfit from our holiday in Italy. This was taken when we spent a day in Siena. The dress is new and from ASOS here.

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hemmeligt projekt