Ganni udsalg

Outfit of the day #297

Outfit of the day #297Outfit of the day #297Outfit of the day #297Outfit of the day #297
Adlinks:
Ganni
dress (HERE and HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – ASOS bag (HERE) – ZARA shoes (similar)

“Tirsdagsønske” holder lige lidt sommerferie… mest fordi jeg pt sidder meget, meget lidt foran en computer i det fantastiske sommervejr, og derfor har jeg ikke de helt store retail-cravings. Jeg drømmer mere om at vinde en million og så bygge pool i baghaven, haha.

Så I får endnu et Italien-outfit i stedet! Jeg er SÅ glad for kjolen her som er fra Ganni. Jeg købte den lige inden vi tog afsted og er blevet så glad for den, at den nok også ryger på nu på lørdag, hvor vi skal til turbo-bryllup hos nogle af vores venner. Vi fik en opringning fra dem imens vi var på ferien, hvor de fortalte at grundet nyt job i udlandet til den ene af dem, så havde de besluttet sig at gifte. Med 3 ugers varsel. Og Tim skal vie dem! Jeg glæder mig helt vildt! Men ja, den her kjole bliver nok outfittet og så måske de sko jeg havde på her.

Another outfit from our holiday in Italy. Bought this dress from Ganni just before we went.

bloglovin

3 kommentarer

  • Jeg tror altså at Ganni har dig i tankerne når de designer tøj, for synes godt nok at alt det du har fra mærket efterhånden, klæder dig afsindigt godt. I øvrigt lyder det som et ret spontant, men sindssygt hyggeligt bryllup!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er vild med din kjole – du er super fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni udsalg