Going to the pool

På vej til Kbh

På vej til Kbh

I er alle sammen lidt stille, men det er jeg også – det er med at nyde vejret imens det er her! Vi har hygget flere dage med min søster, kommet i gang med Projekt Børneværelse (der er billeder på insta missjeanett), grillet, pakket ud fra vores ferie og givet haven lidt kærlighed. I dag er jeg på vej til Kbh, da jeg har et møde om noget der involverer mig på (en masse) video. Jeg kan sige mere snart 😉 I morgen skal vi ingenting og det glæder jeg mig til. Jeg kunne sagtens have blevet i Kbh i aften, men jeg har mest lyst til Odense, min have og min seng efter at have været væk så lang tid. Fredag står den igen på møde (et jobrelateret et) og besøg af venner.

Today I’m going to Copenhagen for a meeting about me and a list of video. Can’t say anymore right now 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going to the pool