Bloganbefaling: Chateau de Gudanes

Postkort fra Orvieto

Postkort fra Orvieto

Hvis der er noget jeg kan få lange tasker over, og blive meget meget hidsig over, så er det internet som melder at det er der, men som ikke virker. Nøøøøj, hvor bliver jeg utålmodig. Så jeg tog på internetjagt på Orvietos cafeer. Efter tre forskellige cafeer, så lykkedes det endelig. Den første café var egentlig vores yndlings (syg sandwich med kød og trøfler), men deres internet smed mig konstant af. Tjeneren mente først at jeg ikke sad tæt nok på døren (fair nok, flytter mig til et andet bord), så mente han det blæste for meget (??… wtf? BLÆSER for meget? Lyder som en røver) og til sidst kom han i tanke om at deres “antenne” var i stykker. Fedt. Næste café: Hescanas foran Duomoen. Elendig turistfælde, spild ikke jeres penge der. Spørger om de har wifi og de peger på skiltet, hvor der står “wifi-zone” og bliver lidt lykkelig. Bestiller et glas hvidvin der minder voldsomt meget om Liebfraumilch fra Netto (I ved, den til 17-18 kr) og som desuden er varm. Men jeg er lykkelig over internet indtil at lortet selvfølgelig ikke virker… manden der bestyrer stedet kunne ikke være mere ligeglad, da jeg pænt nævner det for ham. Trækker på skuldrene og går videre. Få minutter efter kom en undskyldende kvindelig tjener ud og undskylder, at deres wifi er begrænset til italienske IP-adresser. Øhh… ? Okay? Nå, jeg gider ikke mere. Vi vil lede efter noget mad, men på vejen smutter jeg ind forbi en butik der sælger alt muligt i oliventræ (og trøffelpaste… nam!). Beklager min nød til den søde pige derinde, som taler bedre engelsk end 90% af den italienske befolkning, og hun skynder sig at anbefale mig et sted 100 meter som har fantastisk wifi. Og hende sender jeg nu virtuel kærlighed til imens jeg skriver dette indlæg til jer. Fik jeg sagt, at jeg bliver virkelig hidsig, når internet ikke virker? 😉

Billedet her er fra en af de andre dage i Orvieto. Vi fandt en lille borg af en art, hvor der var det smukkeste udsigt, og det er her billedet er taget.
Kjolen er fra SELECTED og er på udsalg lige HER (adlink)

bloglovin

6 kommentarer

 • lea

  Dejligt med wifi. Vil dog mene at du skal nyde ferien frem for at spilde tiden på at få fat i wifi 🙂 du er trods alt på ferie? (sorry hvis det lød for led ^.^)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe jeg forstår godt hvad du mener, men jdg nyder at blogge, så det er en lige så stor del af nydelsen ved ferie – nemlig at jdg har tid til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og når nu du har kæmpet så meget med internettet, så værdsætter jeg dine indlæg lige lidt mere, hvis overhovedet muligt 😉 Her i Lima er nettet også lidt tungt st danse med. Pt er forbindelsen bedst ude på toilettet, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Åh manglende internet er så irriterende (i hvert fald når man får at vide, at det er der).
  Jeg befinder mig også i Umbrien i en lejlighed i meget gamle og fine by på toppen af en bakke, Deruta.
  Hvis I besøger den og vil være lidt kulturelle, vil jeg hellere end gerne passe lille Bella!!! 🙂 🙂 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh hvor er du sød, haha! Du ville i hvert fald få noget at se til 😉 Vi er ikke så langt fra Orvieto Scalo. I morgen smutter vi dog en tur til Siena 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Åh ville med glæde gøre det! Hun er simpelthen så kær 😀 Siena skulle være en smuk by! God tur (og sig endelig til, hvis I skal forbi Deruta 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloganbefaling: Chateau de Gudanes