Alle veje fører til Rom

Postkort fra Rom

Postkort fra Rom

Jeg syntes, at det fungerede så fint med “Postkort fra…”, da vi var på Aruba, så det havde jeg tænkt mig at fortsætte med på denne ferie. Og så vil jeg hellere gå i dybden med tingene når vi kommer hjem. Synes I at postkortene er hyggelige nok? Jeg har allerede en god restaurant som jeg vil anbefale jer hernede. Shit, vi spiste godt i går aftes. Og det var tilmed billigt! 3 mennesker fik tre retter hver + vin (og lidt snacks til Bella) og vi kom af med ca. 800 kr i alt. Hvis I ikke kan vente til anmeldelsen, så er der lidt billeder på min instagram MISSJEANETT.

Vi ankom jo til Rom i går, og det var pænt varmt. Vi gik til Vatikanet og fik set den smukke Peters Kirke – som I kan se her på billedet. Bella fik danset ret meget derinde. Mind mig lige om at jeg har en sjov video af det! I går aftes gik vi ned til Trevi Fontænen, som desværre er under total renovation, så der er intet vand i den og den er “pakket ind” i store plexiglasplader. Rimlig nederen, så jeg har bestemt planer om at skulle hertil igen, så jeg kan se det ordenligt. Senere i dag kører vi mod det hus vi har lejet, men vi kan først komme ind kl. 17, så vi snakker lige om at tage ud for at se Colosseum udefra. Og så skal jeg lige forbi en ZARA 😉

A postcard from Rome! Yesterday we saw the Sant Peters Church, ate great dinner and walked to the Trevi area. Today we are talking about seing the Colosseum before living for the house we have rented near Orvieto.

bloglovin

14 kommentarer

 • Anja

  Jeg synes bestemt dine postkort fra.. Er hyggelig læsning, bliv endelig ved 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg kan virkelig anbefale, at I tager forbi Colosseum – også selvom det blot er “udefra”! Det er så smukt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det har vi netop gjort! 🙂 vi så det bare udefra, da det er varmt og vi skal snart afsted herfra. Men stadig en oplevelse som du siger!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • GitteS

  Vil meget gerne læse mere om restauranten, da vi selv tager til Rom om en måneds tid 🙂
  Også gerne anbefalinger til Rom med små børn, vi har vores datter på 4 år og lillemanden på knapt tre måneder med 🙂
  Til gengæld er jeg rigtig ked af at høre at Trevi Fontænen er lukket ned, den stod øverst på min liste, fordi vi mistede alle billeder fra vores tur, da vi var afsted sidst 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  …du skal lige huske at vise en video af B, der danser! 😉 – SÅ, så har jeg mindet dig om det! 😉 😀 hehe. Den vil jeg da gerne se 🙂

  Jeg har aldrig været i Rom – eller Italien – men håber meget at komme derned SNART. Selvom det er svært at vælge mellem alle de fine destinationer, der er i Italien. Cinque Terre eller Amalfikysten MÅ jeg bare opleve engang 🙂

  Nyder dine postkort! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes dine postkort er rigtig hyggelige! Virkelig også et skønt billede af dig og Bella 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Laura 🙂 hehe sjovt nok laver vi næsten samme ansigt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det er super hyggeligt med postkort! Og jeg elsker virkelig bare Italien 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er jeg glad for at høre! Gør jeg også! Dejligt land!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker de små hyggelige postkort! og er meget misundelig. fælt meget, faktisk…Rom er stadig en af de byer, vi har til gode og som vi rigtig, rigtig gerne vil opleve! vi har efterhånden rejst så meget og været så mange steder, men Rom bliver på en eller anden måde ved med at være vores ‘dark horse’…vi har flere gange været tæt på, men af forskellige grunde er det aldrig gået op. Jeg glæder mig meget til at se og læse mere! God ferie smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Sikke et dejligt billed og Rom er bare fantastisk! Jeg undre mig dog lidt over tøjvalg – vi oplevede flere der ikke fik lov at komme ind i kirken pga. “bare” knæ og valgte derfor selv at skifte før vi tog ind i kirken?
  Forsat god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kom fint ind i det her 🙂 jeg så også nogle amerikanere der blev afvist, men de havde så også mini hotpants på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvor er det ærgerligt med Trevi fontænen! Der må være mange turister i år, der føler sig snydt. Lov mig at I tager derned en anden gang for at se den. Jeg har kun været i Rom en gang, men af alle de turistede ting vi lavede var det klart min favorit! Den er gigantisk, men så vanvittigt smuk. Og der er bare noget særligt ved at stå der både om dagen og om aftenen og smide en mønt i vandet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle veje fører til Rom