Postkort fra Orvieto

Postkort fra Umbrien

Postkort fra Umbrien Haha jeg var flad af grin, da jeg så billeder igennem og faldt over billede. Et styks sur baby, som jeg her prøverde at pacificere ved at spille overrasket over den søde fotograf. Det virkede ikke (som I kan se). Få sekunder efter kom hun op og fik puttet i et håndklæde hos Tim.

I dag smutter vi til Siena – det har jeg glædet mig til i flere dage! Og tak for jeres tips på sidste indlæg 🙂 Husk at I også kan følge mig på Instagram under missjeanett
Lægger billeder op hernede fra hver dag derinde 🙂

A postcard here from Umbria in Italy. Today we are going to Sienna! I’m really looking forward to that 🙂

Min badedragt er den HER, som jeg var så glad for, da vi var på Aruba (er stadig mega glad for den på trods af at den sidder lidt løsere end i januar 😉 ) og Bs er fra Mini Rodini på udsalg HER (adlinks). Hun fik den i fødselsdsgave af hendes moster.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Orvieto