Postkort fra Umbrien

Tirsdagsønske #48

Tirsdagsønske #48
Adlinks: Day Birger et Mikkelsen kjole HER

Selvom vi stadig har sol og sommer (og forhåbentlig mere af det tilbage endnu!), så kan jeg mærke, at når jeg kigger på webshops, så er min hjerne begyndt at indstille sig på at der ikke skal købes så meget mere sommertøj nu. Selvom jeg altid holder krampagtigt fast i sommeren (jeg er bare bedst til de varme måneder), så er jeg faldet for den her (dyre) kjole fra Day Birger et Mikkelsen. Den ville jeg føle mig så pæn i, når kulden igen kommer. Måske kunne man endda godt pull’e den of med gyldne ben til noget indian summer i slutaugust?

Den fås lige HER

I love this dress from Day Birger et Mikkelsen. It’s perfect for fall and maybe even some indian summer with tanned legs? It’s available here

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Umbrien