Outfit of the day #299

Endnu et bryllup

Endnu et bryllup

Jeg har hele ugen været så træt oven på weekenden. Vi var til endnu et bryllup, men denne gang uden baby! Bella blev passet hjemme i vores hus af sin moster, imens vi var afsted fra lørdag til søndag. Det gik rigtig godt (første gang hun bliver passet med overnatning), men det vil jeg hellere lave et særskilt indlæg om snarest. Selve vielsen var i Randers (hvor bruden er fra) og efterfølgende var der fest med overnatning i det sydlige Århus. Vi var igen afsted med en masse gode venner – en del af de samme som også var til brylluppet sidste weekend inkl. brudeparret (se det bryllup her). Vi roadtrippede op sammen med nogle af vores gode venner og det var ret hyggeligt. Det var et ret stort bryllup (jeg mener, at gommen kort inden fortalte mig at vi blev omkring 90), men det føltes faktisk ikke SÅ stort…. ment på den måde, at det var ret hyggeligt. Efter midnat var der lagt op til fest og derfor indtog vi selvfølgelig hurtigt både baren (mojitos, white russians, g&t – you name it!) og dansegulvet. Da klokken nærmede sig halv fire kunne jeg ikke mere, og derfor var det virkelig rart, at jeg kun skulle gå -barfodet- få meter til vores værelse. (barfodet=efter midnat kunne jeg ikke mere i mine Loubs). Det var simpelthen det hyggeligste i verden, at vi alle stod op og spiste morgenmad sammen. Det var en perfekt afslutning, at man sad der med lidt ondt i håret, søvnige og grinte over de ting vi havde lavet til festen om natten.

Jeg havde faktisk planlagt fine outfit-billeder, taget kamera und alles med… meeen havde glemt en lille detalje. Hukommelseskortet sad hjemme i min computer, da jeg pænt stod og poserede… og ikke i kameraet. Flot. Jeg tog et par med min telefon, så jeg havde lidt at vise jer alligevel. Som I kan se, så havde jeg min røde Gannikjole på, mine Christian Louboutin pigalace stiletter og Leowulff taske. (adlinks)
Bryllupssæsonen er slut for i år (for mit vedkommende), men åh jeg håber, at den står på bryllupper igen næste år! Jeg er sådan en sucker for dem <3

Pictures from the wedding I attended last saturday.

bloglovin

8 kommentarer

 • Joy

  Det lyder også som om I har haft en god sæson.
  Jeg mindes dog, at du i foråret viste en gulvlang sag frem fra Asos som du skulle have på til en sommerbryllup? Får vi dig at se i den alligevel? Kjolen så nemlig skøn ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, desværre… Den var tiltænkt brylluppet i lørdags, men som tiden gik (og jeg fik snakket med parret), så kunne jeg godt se at den var for meget til brylluppet. Men jeg håber på at kunne hoppe i den til noget andet, fordi nu hænger den bare herhjemme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Den chokomousse eller hvad det nu er, er eddermame lagt på en uheldig måde på tallerkenen. Er jeg den eneste der ser en hundelort med pynt på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, måske lidt uheldigt 😉 men den smagte godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvornår bliver det din og tims tur til at holde bryllup? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh det får jeg godt nok mange spørgsmål omkring i øjeblikket 😉 Svaret er: der er ikke sat nogen dato endnu og det bliver der først gjort, når jeg har fået et job. Mest fordi vi vil have højere indtægt før vi vil spare sammen. Vi er ikke villige til at droppe rejser og andre luksusting for at holde bryllup 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du ved vel ikke, hvor din venindes brudekjole er fra? Den er super smuk, og jeg skal giftes til maj, men har endnu ikke fundet kjolen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nope, desværre! Hun havde fundet den i Jylland, men havde selv ændret en del på den. Fx var der oprindeligt lange ærmer på den og et andet (hvidt) bånd.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #299