Outfit of the day #298

Inspiration til børneværelset

Inspiration til børneværelset
Adlinks:
1. Kids Concept 699 kr HER   2. Heico 450 kr HER   3. Ferm Living 200 kr HER   4. House Doctor 120 kr HER   5. Twirlies 150 kr HER   6. OK Design mini 1499 kr HER
7. bObles 699 kr HER   8. Ferm Living 230 kr HER   9. KlipKlap 2399 kr HER   10. Sebra 600 kr HER

Man kan både kalde dette inspiration og et moodboard til hvilken stil jeg går efter på Bellas værelse. Det er uden tvivl meget piget og lyserødt, men det er meget mig og hun er jo ikke gammel nok til at udtrykke sine interiørønsker 😉 Kaninlampen har vi allerede, den købte jeg en gang sidste år. Tanken er, at den skal stå på en kommode i et hjørne. bObles har hun også allerede meget af og her vil jeg lave et bObles-hjørne, hvor hun kan lege løs. Tøjstativet ville være så fint i et andet hjørne, fyldt med hendes kjoler. Kender I forresten Twirlies? De laver de fineste eventyrplakater med kendte figurer og fine citater. Jeg skal helt sikkert have en af dem op!

Med tiden skal der også et lille bord og stole derop, men det venter vi lidt med endnu. Tim er helt hooked på ideen om, at hun skal have en minisofa (altså som passer til børn). Jeg har bare ikke kunne finde nogle. Er I stødt på en? Helst online!

My moodboard for decorating my daughters new room. Very girly and modern!

bloglovin

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #298