Mød mig til Dyrberg/Kern event i Odense!

Mit outfit i aften til OFF Awards

Mit outfit i aften til OFF Awards
Adlinks:
Ganni kjole (HER) – ASOS stiletter (HER) – Revlon lipgloss (HER) – Leowulff taske (HER) – OPI neglelak (HER) – Ottoman Hands armbånd (HER)

I hele denne uge har der været Odense Film Festival (OFF) her i byen. Det afsluttes i aften med et awardshow, hvor der skal findes forskellige vindere inde for kortfilmgenren. Jeg skal afsted og jeg glæder mig! Jeg har været med før, og Tim plejer altid at være inviteret, men i år skal jeg afsted med en veninde. Vi har besluttet (hæhæ), at mændene bliver hjemme og passer børn, og at vi er dem der skal afsted.

Der er grøn – ikke rød – løber i aften, så man må godt gøre lidt ud af sin påklædning. Dog har jeg vist aldrig oplevet, at nogen kom i lange gallakjoler. Jeg regner med, at hoppe i min nye kjole fra Ganni, style den med enkle accessories og ellers peppe det hele op med røde læber. Forresten så er aftenens værter Thure Lindhart og Ane Cortzen! Det skal nok blive rigtig godt! Jeg er især vild med Ane Cortzen, så hende glæder jeg mig til at opleve en hel aften. I kan følge mig hele aftenen på min instagram missjeanett
Er der nogen af jer der har set nogle af filmene i ugens løb? De er jo alle gratis og programmet kan I se HER (man kan stadig nå lidt, hvis man skynder sig! Blandt andet vises aftenens vinderfilm igen i løbet af weekenden).

This week has been all about the Odense Film Festival (OFF) here in my town. Tonight I’m going to the OFF Awards and this is what I’m planning on wearing; my new dress from Ganni.

bloglovin

2 kommentarer

 • Pernille

  Glæder mig til at se kjolen på. Jeg havde købt den røde, men den var alt for nedringet og sad ikke godt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh jeg vil også så gerne have den i rød! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød mig til Dyrberg/Kern event i Odense!