Outfit of the day #303

Mød mig til Dyrberg/Kern event i Odense!

Mød mig til Dyrberg/Kern event i Odense!

I er hermed inviteret til et super lækkert event på lørdag her i Odense! Jeg har teamet op med Dyrberg/Kern og imellem 12 og 14 på lørdag kan I møde mig i Magasin i Odense. Den nye efterårs/vinter kollektion “Rites Of Passage” bliver afsløret, der vil være asti/lækkerier, goodiebags til de første 10 handlende (og til alle som får make-over) og man har mulighed for, at få lavet make-over hos O.P.I. og Body shop. Der vil også være konkurrencer, hvor I kan vinde smykker og Henning Kern (fra Dyrberg/Kern) vil være der. Kom og sig hej – og få eventuelt tips til styling af smykker. Jeg håber meget på at se en masse af jer lørdag kl. 12-14 i Magasin i Odense. I kan dog få make-over fra helt til kl. 15!

Ses vi? 🙂

Meet me at a Dyrberg/Kern event on saturday in Magasin in Odense between 2-4. pm.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #303