Boligønsker lige nu

Outfit of the day #300

Outfit of the day #300Outfit of the day #300Outfit of the day #300Outfit of the day #300
Adlinks:
Ganni dress (HERE) – ASOS bag (HERE) – Tokyo Jane bracelet – ZARA flats (almost same HERE)

Nu lakker det mod enden i forhold til outfits fra ferien (jeg har kun et enkelt mere tilbage udover dette!). Kjolen her fik I lige set lidt af i indlægget her fra Rom, men her er den tydeligere! Jeg fandt den på ASOS HER sat rigtig meget ned, så jeg føler virkelig at jeg har gjort et kup. Den er ret lige op og ned, så for at give den (og min krop) lidt mere form, så binder jeg et bånd i taljen (jeg har faktisk bare brugt båndet fra min kimono). Det synes jeg fungerer ret fint!

Den fine udsigt havde vi lige fra huset vi boede i – jeg står faktisk lige hvor vores biler holdte. Vi var nemlig på vej ud for at spise i en nærliggende miniby. Såvidt jeg husker var det nemlig vores sidste aften ude.

I’m soon out of outfits from our vacation in Italy – I only have one left besides this one. The dress is from Ganni and I bought it on sale right here

bloglovin

11 kommentarer

 • Den kjole er bare så smuk. Jeg overvejer kraftigt at klikke den hjem nu, hvor den er sat så meget ned på ASOS 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er nemlig mega nedsat lige nu! Og den er såååååååååååååå rar (og pæn!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, en fin kjole! Og hold nu op, den er sat meget ned! Jeg er meget fristet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt vildt nedsat! Det er et kup!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Apropros lækkert tøj: Opdaterer du ikke snart din Tictail? 😀 Du har så mange fede ting 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der er da masser af nyt derinde! Lagde en masse op lige før weekenden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjolen er jo også bare helt perfekt til lokationen 🙂 Så smuk til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja, det er som om den matcher det italienske landskab godt! Og mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Har et lidt underligt spørgsmål 🙂 Når du køber Ganni via Asos, hvilken str. vælger du så? For har luret ret meget på en Ganni kjole på Asos, som er noget så fin og nedsat, men jeg bliver så forvirret over Asos’ størrelsesangivelse: S = UK 10, M = UK 12 osv.

  Normalt ville jeg altid tage en M, men på Asos plejer jeg altid at vælge en str. 10…

  Så har du en ide om, hvorvidt det er S/M osv. man skal følge eller 10/12 osv.? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg går efter S, M osv fordi det er jo Gannis “normale” størrelser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] toppe på. Jeg så flere piger i hotpants eller med stropløs bluse blive afvist. Jeg kom ind i dette outfit. Hvis man har klapvogn med, så skal den afleveres lige inden man går ind i kirken (man år et […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligønsker lige nu