Best of B (på ferie)

Outfit of the day #301

Outfit of the day #301Outfit of the day #301Outfit of the day #301
Adlinks:
ASOS dress (HERE) – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE) – ASOS bag (HERE) – ASOS sandals

Så er jeg nået til det sidste outfit fra ferien! Det er fra vores sidste hele dag, hvor vi kørte få kilometer til en lille bitte by Castiglione in Teverina. Og den var SÅ fin!! Jeg skal nok skrive seperat om den, fordi selvom den var lille bitte og de eneste ting der var “at se” var udsigten og bare byen selv, så fortjener den et indlæg. Det var kampvarmt den dag, så kjolen her var nærmest det eneste jeg havde lyst til at havde på. Den er ret let i det og behagelig (elastik i taljen, win!) – perfekt i varmen. Jeg var virkelig glad for, at der var vaskemaskine i huset vi boede i, da et bleskift i bilen, inden vi kørte fra Rom, resulterede i at Bella tissede all-over me. Lækkert, ikke? Og det var kjolen her jeg havde på, så jeg jublede, da jeg så vaskemaskinen, da det betød at kjolen her kunne komme i brug flere gange. Og det gjorde den! Jeg købte den HER

Husk forresten, at der stadig er en 20% rabatkode til ASOS. Den hedder ASOSGLAMOUR

This is the last outfit from our vacation in Italy. It’s from our last day where we visited a super small and super charming town called Castiglione in Teverina. The dress is so comfy – I got it here. Don’t forget that ASOSGLAMOUR gives you 20% off at ASOS right now.

bloglovin

3 kommentarer

  • Sandra D.

    Sååå fine sandaler…..kan godt lide at du har stylet dem med en enkel sort kjole, så de virkelig “popper” 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvor uheldigt med tisseuheldet! Troede kun det var drengebørn, der laver den slags ulykker 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best of B (på ferie)