Rigtig godt Ganni udsalg på ASOS!

Pointy diamond flats

Pointy diamond flats Adlinks:
Bianco sølv flats HERBianco sorte flats HER

Hver gang at jeg uploader billeder på instagram (@missjeanett), hvor jeg har disse flats på, så får jeg altid en del spørgsmål omkring hvor de kan købes. De er desværre købt for snart 3 år siden i ZARA i Lissabon og jeg har ikke set dem siden. Jeg bliver selv ked af det den dag, at de ikke duer mere, fordi jeg ELSKER dem! Jeg har dem endda både i sort og nude! Men nu har Bianco lavet nogle der ligner helt vildt. Jeg skal selv have et par, så jeg har dem som “back-up”, når de andre ikke kan mere. De har desværre ikke lavet en nude som dem jeg har, men sort, grå/sølv og guld. Jeg starter ud med de grå, men må nok også have en back-up til mine sorte.

De fås i grå og sort HER og i guld HER

I always get a lot of questions about my diamond flats from ZARA. Sadly, they’re bought 3 years ago in Lisbon. But now Bianco has made some that looks a lot like them! Get the grey and black here, and the gold here

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig godt Ganni udsalg på ASOS!