New Ganni: Gordovina

Tirsdagsønske #49 (og rabatkode til ASOS)

Tirsdagsønske #49 (og rabatkode til ASOS)
Adlinks:
Peplum bluse HER – Nederdel HER

Jeg har ladet “tirsdagsønske” holder sommerferie, da konceptet jo er, at det er ting jeg falder over og craver. Men i løbet af den sommer vi har (haft?) med det gode vejr, så har jeg brugt ufatteligt lidt tid på at craver materielle ting og en del mere tid på, at spise is og nyde solen 😉 Men nu er vi lidt mere tilbage til normalen og derfor er “tirsdagsønske” også 🙂

Shopping-wise tænker jeg stort set kun på efterår nu. Bevares, jeg håber ikke at vi har haft den sidste sommerdag endnu, men det er næsten dumt at købe mere sommertøj nu. Derfor kigger jeg lidt på mørkere farver og længere ærmer (og ting der kan parres med et par strømpebukser!). Jeg er virkelig faldet for sættet fra Baum und Pferdgarten her, men prisen afholder mig indtil videre. Men jeg overvejer især blusen, da jeg kan se dem bliver brugt på mange måder! Og så kan man måske snuppe nederdelen på udsalg senere?

Toppen fås HER og nederdelen HER

By the way, så giver koden ASOSGLAMOUR 20% rabat på ASOS lige nu. I kan shoppe med den HER

I’ve fallen for this set from Baum und Pferdgarten. Get the peplum blouse here and the skirt here.

bloglovin

5 kommentarer

 • Caroline

  Nøøøjh hvor er det fint! Smid det endelig op hvis du finder en su-venlig udgave at dette sæt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waaaaaauw, et smukt sæt! Det må sgu gerne flytte ind hos mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett.
  Hold da fast et fantastisk sæt! Jeg er en stor tilhænger af sorte kjoler/sæt og har helt klart plads til dette i garderoben. Jeg tænker, at det kunne være vildt fint med et par stilletter og måske en farvet taske for at bryde det sorte. Det kunne virkeligt være et fint sæt til en af efterårets eller vinterens fester.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt enig! Og de ville separat også kunne bruges til andre ting man har i skabet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Ganni: Gordovina