Outfit of the day #300

Tirsdagsønske #50

Tirsdagsønske #50
Adlinks:
Custommade ternet skjorte HERCustommade stribet skjorte HER

Jeg har stadig som mål, at få opdateret garderoben lidt til det kommende efterår, og jeg er i den forbindelse blevet lidt vild med ideen om blå skjorter. I have no idea why! Måske fordi jeg ingen ejer? Ihvertfald sukker jeg pænt meget over disse to fra Custommade for tiden. De er af lækker silke (og derfor heller ikke helt billige) og ret klassiske – jeg ser dem gå til en del! Jeg er dog mest vild med den stribet (den er også stribet på den helt “rigtige” led 😉 ).

De koster begge 1199 kr stykket og kan fås HER og HER

Trying to update my fall wardrobe and right now I’m craving these two blue silk shirts from Custommade. Get the first one here and the one with stripes here.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #300