Karrusellen kører

Bloggers just wanna have fun

Bloggers just wanna have funBloggers just wanna have fun
Bloggers misbruger den stakkels fotobox: Mig, Christina, Cathrine, Mie, og Katrine

Jeg har simpelthen haft den mest vanvittige uge. Den har været mega hård, vildt sjov og meget begivenhedsrig. Og den er ikke engang slut endnu! Jeg har været “græsenke” i fire dage og det vil sige at jeg har været alene med Bella. OH… MY… GOD… Min dybeste respekt til alle jer enlige mødre (og fædre) derude. Jeg skal tilbage til fødslen før jeg kan huske hvornår noget sidst har været så hårdt. Og I gør det hver dag! I er for vilde. Jeg tog dog Bella med til København et par dage og takket være min helt fantastiske lillesøster, så passede hun sin niece to aftener, så jeg kunne tage til middage med Boohoo, ASOS og en masse søde bloggere. Der er fra ASOS-eventet at disse billeder er fra. De havde sat en photobooth op og alle os bloggere holdte os bestemt ikke tilbage. Det var simpelthen så sjovt! I skal nok se lidt mere fra de forskellige events i et insta-indlæg i den kommende uge. Nu vil jeg nemlig gøre mig klar til endnu en tur til København. Min søster er nemlig igen fuldstændig fantastisk og argerer babysitter, så Tim og jeg kan tage i Parken til rød løber, VIP-middag og EM-kvalkamp Danmark-Armenien. Der er altså nogle seriøse perks ved at være blogger! Vi er dog tilbage igen i aften, da det jo er mandag i morgen.

Hav en skøn søndag!

These pictures are from earlier this week when I attended an ASOS event with a lot of other Danish bloggers. We had so much fun in the photo booth!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karrusellen kører