Intimate Britney show

Drømmetasker

Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks er markeret med *

DrømmetaskerDrømmetasker
Adlinks:
1. Chanel Boy ca. 23.500 kr   2. Saint Laurent monogramme shoulder bag ca. 11.000 kr HERE   3. Stella McCartney falabella bag ca. 4100 kr HERE
4. Saint Laurent monogramme leather clutch ca. 7500 kr HERE // ca. 7900 kr HERE

Nu er det ikke fordi min konto pt bugner, men man har da lov til at drømme og planlægge lidt, ikke? 😉 Jeg synes stadig ikke at mit taskesamling* er komplet, overhovedet! Jeg mangler for eksempel stadig en smuk, kvalitets clutch i en anden “liga” en dem jeg har fra high street brands. Lige nu drømmer jeg allermest om at det skulle være nr. 4 fra Saint Laurent (hvor skal jeg beherske mig selv for ikke at putte et “Yves” foran det brand. Det er stadig so wrong). Chanels Boy er dog nok min ultimative drømmetaske. Jeg har raget på hende hers udgave flere gange og det bliver min cravings bestemt ikke mindre af! Prisen på den er bare en liiiidt større udskrivelse. Jeg har også længe gerne ville have en af Stella McCartneys tasker med den kendte kæde-detalje, men helst en af de mindre. Det skal ikke være en af de helt store versioner. Jeg har nok store tasker (høhø). Jeg overvejer at spare op til enten den fra Stella M. eller clutchen fra Saint Laurent. Chanel Boy bliver først når jeg har en fast (større) indkomst.

Hvilken er jeres ultimative drømmetaske? I må gerne linke, så vi andre kan se vidunderet 😉

These are my dream bags! My ultimate dream is the Chanel Boy, but it’s also the most expensive one of all these bags. I think I’m gonna saved for the one from Stella McCartney or the clutch from Saint Laurent. Which is your dream bag?

bloglovin

21 kommentarer

 • Liz

  the boy bag!!

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har efterhånden en lang liste over drømme tasker og jeg har også (endelig) fået sparet sammen til en og nu er jeg så blevet i tvivl om jeg skal Købe den når vi i næste måned skal til Berlin. Valget står i mellem en clutch ala din Nr 4, woc fra Chanel eller en Gucci soho disco taske. Haha. Store problemer ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Soho disco er jeg allerede kørt meget træt i… synes lidt den er over alt hos alle. Så jeg stemmer for en af de andre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, savle savle! Især den sidste, den er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha. Jeg ved faktisk ikke lige hvad jeg havde forestillet mig før jeg klikkede ind på indlægget, men det var i hvert fald ikke at se en bl.a. Chanel Boy. 😉 Det har været en lang dag, tror bare jeg skal smutte i seng før min tankegang kommer endnu mere på afveje. Haha! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hahaha!!! “disse bryder kunne jeg godt tænke mig” 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Hold da op, hvor er den brune Saint Laurant saa flot! Jeg har laenge kigget efter en brun (en paen morkebrun morkebrun) taske. Den sidder lige i skabet for mig, men pengene har jeg ikke hahah.

  Min drommetaske er ogsaa en Chanel boy som dig, men ellers er Celine Luggage Tote black den foerste designer taske jeg sparer op til.

  http://kenzas.se/2014/08/09/stripes-5/

  Jeg linker lige til Kenzas hjemmeside, da hun har min drommetaske 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Saint Laurent laver også bare smukke tasker!! Celines meget store tasker er jeg dog aldrig faldet helt for… Jeg kan godt se det er smukt håndværk, jeg er bare ikke forelsket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt, hvordan alt er relativt – pludselig virker Stella McCartney ikke særlig dyr 😉

  Jeg ønsker mig en Mulberry, når jeg om få år bliver 40 (chok, horror!), måske ikke det mest spændende, men dejlig klassisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mulberry laver virkelig også smukke tasker! Jeg tror bare at jeg har været lidt for overeksponeret af dem, men vil alligevel ikke afvise at jeg nogensinde kunne finde på at købe en 😉

   Haha ja Stella-pigen virker helt cheap ved siden af de andre her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Ih nummer 2 er da bare helt fantastisk!!!

  Min ultimative drømmetaske må dog nok være en Celine Mini Luggage og gerne i denne farve: http://fabfashionfix.com/wp-content/uploads/2012/12/Kourtney-Kardashian-with-Celine-Souris-Mini-Luggage-Bag-2.jpg 🙂
  Men som studerende må den nok blive i drømmene for now… Suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh det er også en lækker farve!

   Ja, den bordeaux fra Saint Laurent er såååå lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også dybt forelsket i alle de ovenstående tasker! De måtte alle bo hos mig! 😉 Jeg har dig lige investeret i Guccis Soho leather clutch, den er jeg VIRKELIG glad for. Den viser frem på min blog på side 2! Godt køb! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg må indrømme, at jeg for længst har overloadet på Soho disco. Shit, hvor er den bare alle steder! Jeg synes også den var super fin i starten, men da 7 bloggere og veninder købte den samme måned (!), så blev jeg simpelthen træt af at se på den. Til gengæld synes jeg faktisk din clutch er ret fin! Må jeg spørge hvad du har givet for den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  En Mulberry var læææænge min drømmetaske. For sjov ønskede skrev jeg den på min fødselsdagsønskeliste til mine forældre – og endte med at få den! Så nu overvejer jeg at lave samme nummer med en Falabellataske (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ej det trick må jeg også prøve af 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nr 3! Det er min drømmetaske, den er bare ikke særlig SU venlig 🙂 Synes virkelig Stella laver nogle fine tasker, især i forhold til hvor hæsligt hendes tøj er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes det er meget forskelligt mht hendes tøj… noget er ret smukt, men der er virkelig også meget grimt. Men sådan synes jeg det er med mange designere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så lækre tasker, boy tasken er klart en favorit! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intimate Britney show