Mango - nu hos Boozt!

Jeg gjorde det!

Jeg gjorde det!

Ok, min overskrift får det til at lyde som en bedrift – men jeg gjorde det, jeg fik lavet pandehår igen! Da jeg sad i frisørstolen, så havde jeg virkelig bare lyst til at der skulle ske bare lidt nyt, men havde omvendt ikke lyst til etager, lang page eller lignende. Jeg blev farvet (samme farve som jeg plejer), fik nappet over 10 cm af længden (det trængte!) og så fik jeg lavet lidt skråt pandehår. Og jeg er rigtig glad for det! En ting jeg kom til at tænke på, da jeg var på vej hjem er, at da jeg var teenager, der syntes jeg altid at mit hår sad bedst lige når man kom fra frisøren. I dag har jeg det omvendt… jeg synes altid det er så kedeligt og fladt, og det bliver først rigtig godt når jeg selv har vasket det 1-2 gange herhjemme. Det sidder meget bedre her på billedet end det gjorde den dag det blev lavet. Har I det også sådan?
Flere af jer har spurgt hvilken frisør jeg bruger og det er Moii som ligger inde i byen. De kan varmt anbefales! Jeg går ikke hos nogen af pigerne fast – jeg booker tid hos den der lige har tid den dag jeg kan. De giver vist studierabat på klip. Jeg kom af med knapt 1400 kr for farve, klip, vask, føn og hårkur.

Min bluse er i øvrigt fra Ganni og SÅ rar! Den er på mega tilbud HER (adlink)

I did it, I got my bangs back! And I’m really happy about it! My blouse is from Ganni and is on sale here

bloglovin

23 kommentarer

 • Waaaauw, det ser godt ud! Det var et godt valg 🙂 Du formår også at style det helt perfekt med rød læbestift og blonder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Tanita

  Det er altså også en bedrift at få gjort noget drastisk ved håret !!

  Og SHIT du ser lækker ud med det hår! :O
  Og ja Moii, er bare skide gode! Man får faktisk enten 25 eller 50% rabat hos deres elever også, og de er rigtig dygtige 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak!! Og ja, de er virkelig gode! Yes, det gør man nemlig, men der er ikke nogen elev der klipper og farver endnu, fordi hun er lige startet, så der går lidt inden hun kan det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det er jo SÅ pænt til dig!!
  Det komplimenterer virkelig dit ansigts form og gør dig til en type, hvis man kan sige det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  such a cute pic

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Det ser godt ud! 🙂 Og åh ja, jeg kender det! Min frisør er så dygtig til lige netop mit hår, men hun kan bare ikke style det som jeg selv bedst kan lide det – så jeg glæder mig også til at komme hjem og vaske det, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det virkelig godt ud til dig! Det var uden tvivl en rigtig god beslutning at få det klippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Gud hvor fint til dig! Skal selv til frisøren fredag, og trænger også til noget nyt (uden at kaste mig ud i ny vild farve eller frisure), så vil helt klart vise dette billede af dig som forslag. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er du sød, tak! Håber du fik et godt resultat også?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det er super flot til dig! Farven er altså også fin 🙂
  …. Og nå ja, så fik du mig også lige til at forny min ganni-samling.. 😉 Men hey altså, hvem kan modstå sådan et tilbud?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er virkelig også et godt tilbud! 😉 og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget flot til dig! Og er vild med billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor ser det godt ud – får helt lyst til at bestille tid ved frisøren 🙂
  Det giver karakter til det lange hår… Smukt!

  Må lige høre hvilken neglelak du har på – for det er da en fantastisk farve og jeg ender altid med fejlkøb, som så ryger i mine pigers stærkt voksende neglelak samling (og er det ikke den samme som på billederne med den pink jumpsuit – damn den sidder jo så smukt på dig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tusind tak for alle de søde komplimenter, Rikke! Jo, det er den samme… den er fra Essie og hedder “Chinchilly”. Den er rigtig god mht farven da den passer til det meste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B.

  Jamen det er jo helt perfekt! Så fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare godt ud til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mango - nu hos Boozt!