Matchy matchy

Karrusellen kører

Karrusellen kører

Har I været til Karrusel her i Odense endnu? Så er I godt nok gået glip af noget!! Jeg kan simpelthen ikke få armene ned. Jaja, jeg arbejder for dem i denne uge (det kan jeg slet ikke huske om jeg har fået fortalt jer?), hvor jeg opdaterer deres sociale medier lidt på samme måde som jeg gjorde under JamDays i juni. Men no shit, jeg havde været oppe at køre over det her lige meget om jeg var en del af det eller ej! I torsdags lukkede vi Albanigade og festede på den med bl.a. MØ, Tomas Barfod, KIDD, DJ Er Du Dum Eller Hvad (sjoveste kunsternavn ever, haha!) og mange flere! I går var der gratis gadefest for alle i hele midtbyen med koncerter, DJs, events og langbordsmiddag. Det fedeste øjeblik (for mig) var inde på Rosenbæk Torv (nederste billede i venstre hjørne), hvor Teater 95B havde den vildeste fest. Tjek lige at folk i lejligheder seriøst stod på deres altaner med drinks og festede med! I dag er sidste dag, hvor vi lukker Ruggårdsvej og fester i den gamle Cinemaxx Bygning, på gade og på Slagteriet. Hvis I ikke har armbånd (hvilket der kræves i aften), så kan det købes HER eller i døren i aften! Der er bl.a. Morten Breum i aften kl. 21.30. Og tjek lige Karrusellen! Den er også til i aften. Vi har også noget der starter med “L” og slutter med “uftballon” 😉 Hvis I ser mig, så sig hej! Jeg har allerede sagt hej og snakket med flere af jer både torsdag og i går. Det er så fedt at I kommer over og hilser på mig!

Og hvis I gerne vil vinde et armbånd, som giver adgang til i aften, så tjek Karrusels instagram karruselfest. Konkurrencen slutter kl. 13, så skynd jer!
Hvis I er afsted i aften, så brug gerne hashtagget #karruselfest, så vil jeg tjekke jeres billeder ud og like løs!

These days there’s a huge streetparty in Odense called Karrusel. Tonight is the final night so come and join on Ruggårdsvej! I’m working with them and is in charged of updating their social media channels.

 

bloglovin

2 kommentarer

 • Mette

  De har ikke lagt nogen konkurrence ind på deres instagram?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, den blev lagt op i går – se efter billedet med deres logo på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matchy matchy