Outfit of the day #311

Min sommer

Min sommer
Adlinks: Outfit fra ferien i Italien HER. Kjolen fås stadig HER

Sommeren er officielt ovre og der er aldrig så mange af jer der kigger med om sommeren som normalt, så jeg tænkte, at jeg ville lave et recap af min sommer i dette indlæg. Det sjove er, at jeg altid synes det er sjovere at blogge, og at jeg blogger bedre, om sommeren. Det er nok fordi man har mere overskud og kan blogge lækre sommeroutfits fra lækre destinationer. Jeg har haft en skøn sommer – har I? Og kan I godt mærke at I læser færre blogs i løbet af juni, juli og august? Det kan man i hvertfald godt se på trafikken 😉

Top 5 over de sommerens mest læste indlæg her på bloggen er:
1. Brylluppet i lørdags
2. Skodilemma
3. Mit drømmekøb: Pigalace
4. Måned #15 og #16
5. Outfit #288 (om frokost med Dronningen)

Min sommer
I juni var jeg både til frokost med Dronningen og prinsgemalen, så var jeg live igennem på TV 2/FYN som “modeekspert” – og samme aften var vi til middag med dem igen på Kongeskibet. Virkelig en stor oplevelse og en af de fedeste dage denne sommer! Det første outfit er HER (kjolen er stadig HER), indlæg med videoklippet fra TV 2/FYN HER og indlæg om aftenen på Kongeskibet HER

Min sommer
I slutningen af juni kunne jeg E N D E L I G fejre at være helt færdiguddannet E-concept developer (konceptudvikler)! Indlæg og outfit HER (og kjole HER)

Min sommer
I samme uge som min graduation arbejdede jeg for den odenseanske musikfestival JamDays som social media manager. Det var nogle sjove dage og jeg fik hørt pænt meget musik! Indlæg HER, HER og HER

Min sommer
Jeg blev inviteret til sommerfest hos TV 2/FYN og tog afsted iført dette outfit HER. Jeg skal lige huske at bruge den kjole noget mere! Man får åndsvagt gode bryster i den… 😉

Min sommer
I juni var jeg, som vi altid er hvert år, i sommerhus med borgmester Anker Boye. Vi nød den smukke udsigt, god mad&vin og Bella fik charmeret sig til en kæmpe isvaffel 😉 Jeg så sådan HER ud i den forbindelse.

Min sommerMin sommerMin sommer
I juli var jeg på en dejlig sommerferie i Italien: Først var vi 24 timer i Rom (der er guide til et døgn i byen med barn HER) og derefter kørte vi lidt mod nord, hvor vi tilbragte 14 dage i et hus nær Orvieto. Vi var også en dag i Siena, som I kan finde en miniguide til HER. Der er flere indlæg fra hele ferien bl.a. HER, HER, HER, HER, HER og HER.

Min sommer
Da jeg kom hjem fra ferie røg jeg hurtigt til København i forbindelse med et (endnu) hemmeligt projekt. Jeg er endnu mere en tease i dette indlæg

Min sommer
Min sommer
Og hjemvendt fra ferie med ny energi, så fik vi endelig taget os sammen til at få lavet Bellas værelse! First stop: maling! Og derefter fik vi hængt lampe op, samlet kommode og lidt andet godt. Mere HER

Min sommer
Vi var til lynbryllup (besluttet og planlagt på under en måned! Vi fik opkaldet på vores ferie i Italien!), hvor Tim viede vores venner nede i Eventyrhaven i Odense. Det var sådan en skøn dag! Meget mere + billeder i indlægget HER (i øvrigt det mest læste indlæg denne sommer!)

Min sommer
Dagen efter bryllup kørte vi tidligt til Ringsted, da vores venners lille nye søn skulle have sit fine navn Laurits. Bella holdt vi underholdt med salmer og lipgloss (?). Og tjek lige hvor fint de selv havde pyntet op i et stort telt i haven! Det var så gennemført.

 Min sommer
Jeg overtog Ugeavisen (Odense) i en uge som gæsteredaktør, sukkede over smuk baby der legede med mine solbriller på stranden og hyggede med venner i vores have, da sommeren bagede!

Min sommer
Jeg var til endnu et bryllup; denne gang uden baby, så der blev drukket, danset og festet til den lyse morgen! Og jeg fik luftet mine Louboutins for første gang 😉 Mere om brylluppet i indlægget HER

The summer is officially over and I’m looking back at my summer this year; been in Italy, at two weddings and one baptism – and lots of other stuff! Did you have a great summer?

bloglovin

9 kommentarer

 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har godt nok fulgt din sommer på bloggen, men dejligt at se et recap 🙂
  Jeg kom forleden til at tænke på et indlæg, du havde i starten af sommeren/foråret, hvor du havde købt/overvejede at købe en gudesmuk hellang lyserød kjole (vist nok asos) til et bryllyp. Fik vi nogensinde lov at se den på? Glædede mig sådan til at se din styling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt du kunne lide recap! 🙂 Jeg købte ikke nogen lang lyserød kjole i foråret, men jeg lavede vist et indlæg om en jeg overvejede. Kan det være den du måske tænker på?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Åhhh det var fordi jeg huskede forkert – den var sølvfarvet! Det er denne jeg tænker på: https://missjeanett.dk/2014/05/kob-smuk-kjole-som-bryllupsgaest/#comments. – har vi set den “in action”? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej fordi den endte med at være meget over dresscoden 🙁 men den hænger stadig i mit walk-in og glæder sig til at blive brugt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ja okay 🙂 undrede mig også over at have misset den. 😀 så vil jeg glæde mig til at se den til den rette anledning 🙂 er sikker på du bliver meget smuk og med en perfekt styling lige i min smag (old Hollywood glamour? 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Oh, den der Selected Femme kjole – nu med rabat! Hvilken størrelse har du taget den i? Jeg kan ikke rigtig lure om den skal sidde løst eller gerne lidt til.. Og så ser din version mere rosa ud – er det bare genskæret fra den røde løber? 😉
  Derudover er jeg stadig lidt misundelig på dine Ganni-shorts.. De grønne er bare ikke the same 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er nemlig sat ned! Den sidder ikke super tight på mig – mere sådan en mellemting. Jeg har den i en str 40 🙂 og min er helt helt hvid!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #311