Boligønsker

New in: OK Design stol til B!

New in: OK Design stol til B!
Adlinks: OK Design acapulco mini HER

Er hun seriøst ikke dejlig på de her billeder? Bella har nu sin egen stol fra OK Design (når mor har denne, så skal hun da også have en, ikke? 😉 ) og den er et mega hit! Den ankom en dag imens hun var i vuggestue, så da hun kom hjem tog jeg hende på op på hendes værelser for at vise hende dem. De her billeder knipsede jeg imens, jeg kunne ikke lade være, fordi hun var så glad! Den er i børnestørrelse, så den passer til hende. Stolen kan købes HER
Bellas body er fra MarMar HER

Bella now has a OK Design chair of her own. It’s available here

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligønsker