Guide til Rom på 24 timer (med et barn)

Outfit of the day #305

Outfit of the day #305Outfit of the day #305Outfit of the day #305Outfit of the day #305
 Adlinks:
Ganni dress (HERE) – Line&jo “Miss Radnick” ring (HERE) – Line&jo “Miss Ryle” ring (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Rihanna for River Island heels

I har allerede set mit outfit fra Odense Film Festival Awards (OFF) her og her, men jeg synes ikke bloggen skulle snydes for de “rigtige” dagens. Vi nåede lige hurtigt, at knipse et par billeder inden taxaen kom. Jeg endte i lige præcis det outfit som jeg planlagde her – bortset fra farven på neglelakken. Jeg købte nemlig denne dagen før og den havde jeg lyst til at have på i stedet for den grønne. Denne er enkel, men cool – passende til hverdag og til outfits, hvor neglene ikke skal larme. Den er fra Essie og farven hedder “Chinchilly”. Den er på tilbud her.

My outfit from last weekend where I attended Odense Film Festival Awards. Links to all the items under the last picture!

bloglovin

14 kommentarer

 • B

  Det er sådan en fin kjole! Hvordan er den i størrelsen (ved du ALTID bliver spurgt om det) ? Jeg er lidt hooked på den røde.
  //B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg vil også gerne have den røde! Jeg har en L 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Labert outfit! Du rocker bare den røde læbestift 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hot mama!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er den kjole bare skøn – især sammen med den røde læbestift! Super fint 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hold kæft hvor er du lækker! Her kommer lige et lavpraktisk spørgsmål, jeg har nemlig selv kjolen, dog med palmeprint.. Sætter du sikkerhedsnål eller lignende i udskæringen? 🙂 Den bliver hurtigt meget nedringet uden, jo :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, det er nemlig det jeg gør! Og så fungerer det fint 🙂
   Og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kjole er altså bare så flot til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op Jeanett! Det her er nok et af mine yndlings outfits ever – kjolen klær dig fantastisk! Har fulgt dig i mange år nu, og er altid vild med dine outfits, så det siger lidt om hvor meget jeg elsker det her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej, tusind tusind tak!! 🙂 Jeg kan også godt lide dette selv. Jeg føler det er meget “mig”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] var lykkelig i min uvidenhed om, hvilket kvalmehelvede der ventede forude). Sidste gang havde jeg dette på og nu sidder jeg i den klassiske tøjkrise: hvad skal jeg tage på i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Rom på 24 timer (med et barn)