6 lange buksedragter

Outfit of the day #307

Outfit of the day #307Outfit of the day #307Outfit of the day #307Outfit of the day #307
Adlinks:
ASOS dress (HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Sådan her vil jeg nyde det meget lune efterår; bare ben og lange støvler. Jeg tror dog, at jeg måske først hiver denne kjole frem igen, når jeg er klar til strømpebukser, fordi sammen med støvlerne, så ved jeg ikke om det bliver lidt for Pretty Woman-agtigt? (før hun får en make-over 😉 ). Men jeg følte mig rigtig hverdagspæn på selve dagen og kombinationen af den kortere kjole og støvler skal jeg så meget lave igen. Det er vildt behageligt i de temperature vi har nu!
Der er kommer indlæg om støvlerne senere i denne uge, fordi dem er jeg godt nok oppe at køre over! De ryger ret hurtigt lige nu, så tøv ikke for længe, hvis I også er forelsket.
Kjolen er på udsalg lige her.

Fall is very warm in Denmark right now so I like to to wear short dresses with my new boots! The dress is on great sale right here.

bloglovin

15 kommentarer

 • Liz

  that dress is so cute

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige klikket ind på din blog, og blev straks forelsket i din header!!!
  Btw. lækker kjole 😉
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tænkte på om du evt. havde lyst til at komme med et indlæg og dine bud på noget lækkert hjemmetøj?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg synes du ser rigtig godt ud – og støvlerne er SÅ flotte. Sjovt at de hedder Vivianne jf. din Pretty Woman henvisning 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja det er lidt sjovt 😉 og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kan rigtig godt lide kjole og støvler hver for sig, men du har ret, dén kombination uden strømpebukser er altså lidt for meget hooker-mama til min smag. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Fantastisk skøn kjole, og fede støvler. Kan du hjælpe lidt. Hvad er de uk str. I alm. Str. Altså hvad svarer det til, foreksempel hvad svarer uk 4 uk 6 uk 8 uk 10 uk 12 osv. Til oversat til alm. Str 36, 38 eller S,M osv. Håber snarest at høre fra dig. Og super fin blog

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 lange buksedragter