I tvivl: pandehår igen?

Outfit of the day #309

Outfit of the day #309Outfit of the day #309Outfit of the day #309Outfit of the day #309Outfit of the day #309
Adlinks:
Mango shirt – Pieces earrings (HERE) – Fashion Union skirt (HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Steve Madden flats (HERE)

Sidste weekend var vi til 3-års fødselsdag, og imens B tog sin middagslur, så fik jeg stadset mig lidt op. Det er måske lidt mere end jeg normalt ville gøre til en børnefødselsdag, men jeg havde lige en af de dage, hvor jeg havde lyst til at “pynte mig”. Kender I det? De dage hvor man står op og det første man har lyst til er at sætte håret og tage rød læbestift på? Jeg indrømmer også, at jeg har masser af dage uden make-up og hvor håret sidder i en rodet knold, alt imens jeg drikker kaffe i sofaen kun iført trusser og en oversize t-shirt 😉

Nederdelen var i min store ordre fra ASOS og den er jeg virkelig glad for. Der er elastik i taljen bagpå (win!) og man føler sig fin i den, selvom den var mega billig! Den er ret normalt i størrelsen. Den fås stadig lige HER.

I was wearing this last weekend when we went to celebrate our friends’ daughter turning 3 years old. I love my new skirt from Fashion Union. It’s available here

bloglovin

3 kommentarer

 • rikke aa

  Jeg sælger nederdelen i str 42 (til den lille side dog). Skriv mail: rikkeaa@yahoo.dk
  Jeg håber, at du er okay, Jeanett, ellers sletter du bare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fløjte fløjte, et labert outfit! Den nederdel er satme lækker, måske jeg skal bestille den hjem også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaak Natasha! Den er virkelig også rar at have på samtidig med at man er pæn!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I tvivl: pandehår igen?