Efterårsferie på Møn

Tirsdagsønske #55

Tirsdagsønske #55
Adlinks: BZR kjole lige HER

Åhh den her kjole er såååå fin! Og generelt har man (jeg) det med at holde sig til de mørkere farver henover efterår og vinter. Selvom jeg køber masser farver, så er bare altid navy, mørke grøn, bordeaux – og lidt rød. Den her stikker i den helt modsatte retning, men kan sagtens styles efterårsvenligt med fx. min cardigan her, et par tights og mine nye støvler. Jeg tror, at jeg bliver nødt til at nappe den er til d. 1.!

Kjolen er fra BZR, koster 999 kr og kan købes HER

I really want this dress from BZR!

bloglovin

2 kommentarer

 • Åh, den er godt nok meget pæn! Jeg har nok en tendens til at gå i sort uanset sæson – og det er nok også derfor jeg ikke er modeblogger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Sort er også pænt og klassisk. Jeg kan også bare godt lide farver 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie på Møn