Outfit of the day #317

BR – Noahs ark

BR - Noahs ark

BR er netop kommet med en masse nyt trælegetøj i bæredygtigt træ, og jeg har sagt ja til at teste det, da jeg pt. virkelig er på jagt efter nyt legetøj til Bella og derfor synes jeg at det havde relevans her på bloggen. At jeg så skal teste dette fine Noahs ark netop som Bella er i den vildeste dyre-fase er jo bare G E N I A L T. Hun stod lige ved siden af mig, da jeg pakkede det ud og begyndte med det samme at råbe (og pege!): “Tiiiger!!! Duuuut-duuut!!! (elefant) Se-baaaah!!! Assheeee!!! (giraf). Det var kun krokodillerne der ikke fik ivrige tilråb (de er nu dog blev døbt “haps haps!”). Jeg skyndte mig at pakke det sidste ud og hente kameraet, så jeg kunne knipse billeder inden jeg lod hende få sine babyfingre i det hele (man ved aldrig hvad hun får dem smurt ind i… figenstang, leverpostej, gammel ostehaps – det kan være så meget! Desuden smider hun ting væk. Forestil jer lige dette indlæg “Hey, tjek lige dette fine Noahs HALVE ark… krokodillerne er væk og den ene løve ligger nede bag sofaen. Hej hej!”.). Derfor måtte onde blogger-mor lige gøre sit før barnet fik lov. Meeeen…. imens jeg henter kameraet, så begynder hun at græde. Som i, ret meget! Jeg løber hurtigt, knipser 4 billeder og skynder mig derefter at sætte det ned på gulvet til hende. Hun har seriøst tårer der triller ned af kinderne (drama queen, much 😉 ). Hun tager hurtigt en giraf og løve, og vifter triumferende med dem “Asssheee!!! Tiger!!”.
Nu får hun lov til at lege lidt mere med det inden hendes onde blogger-mor beder hende om en grundig anmeldelse 😉

Noahs ark koster 250 kr og kan købes HER

Indlægget er sponsoreret af BR

I’m testing this Noahs’ ark from BR. It’s made of wood and my daughter couldn’t wait for me to upon the box so she could play with it. She acutally started crying because I wasn’t fast enough!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #317