Perfect dress for fall

Mit nye walk-in

Mit nye walk-inMit nye walk-inMit nye walk-inMit nye walk-in

Da jeg fortalte jer, at vi skulle flytte fra vores gamle lejlighed og til vores nye hus, da var det første spørgsmål jeg fik fra flere af jer “Hvad så med dit walk-in??”. Well, jeg har da selvfølgelig ikke købt et hus, hvor jeg ikke har plads til at mænge mig med alt mit tøj 😉 Jeg er så heldig, at vores soveværelse er KÆMPE og det er formet på den måde, at der er et stort indhak, hvor det virkelig lægger op til at man har et walk-in “område”. Tim sagde faktisk også, da vi var ude at se huset, “Her skal du da have alt dit tøj!”. At mægleren så svarer “Ja, eller man kunne sætte en mur op og så havde man et ekstra børneværelse” gør at jeg kigger mistroisk på ham, kniber øjnene sammen og siger “Der skal være tøj”. Mægler: “Har du virkelig SÅ meget tøj?”. Mig: “Ja”. Og så sluttede den samtale der, haha!

Jeg måtte dog af med to af mine hvide stativer (fra IKEA – de er her), da vi flyttede hertil. Der var bare ikke plads til 5 stativer på grund af skråvæggene, men det var egentlig ok. Jeg fik ryddet lidt ud i mit tøj (meget af det som jeg alligevel ikke brugte) og Tim har hængt sit tøj et andet sted (han brugte et af de gamle stativerne). Og så har jeg fået en hylde op til strik, jeans og basistoppe. Så alt i alt går det igen op. Jeg har endda fået lidt plads til at have sko stående under hylden, hvilket jeg ikke havde før. Skoskabet jeg havde i det gamle walk-in blev ødelagt i flytningen (vi tabte det), men jeg aner alligevel ikke hvor jeg skulle have placeret det henne eftersom at det fyldte godt i landskabet. Spejlet jeg havde i det gamle står op ad en anden væg her i soveværelset, så det har jeg stadig.
Selvom det gamle var større i kvm, så er jeg faktisk gladere for dette, da jeg synes det passer bedre ind som en del af et soveværelse i stedet for et separat rum. Jeg ser mit tøj hele tiden, derfor får jeg det også brugt mere. Jeg “glemte” tit at browse i mit tøj, da det var i et separat rum. Det eneste dette mangler er et rullegardin for skråvinduet (lige nu bruger jeg et tørklæde, så mit tøj ikke bliver bleget af sollyset), en hylde mere på væggen til venstre (eller nogle billeder?) og så vil jeg en dag gerne have at alle bøjlerne er ens. Det vil se lidt mere strømlinet ud.

I kan se det gamle walk-in i indlægget HER og HER, hvor det var kulisse i et interview jeg lavede med Fyens Stiftstidende.

I had an awesome walk-in in our old apartment and I’ve found place for all my clothes in our house too. It looks like this! Almost everything is from IKEA. You can see what my old walk-in looked like here.

bloglovin

8 kommentarer

 • anna

  super sejt, men kan du ikke hæve de to stativer, så dine lange kjoler ikke rører gulvet og lidt længere hylder så dine bluser ikke skal ligge så krøllet sammen. måske egner hylden sig bedre til sko? Super med god plads til skoene på gulvet og tillykke med walk in 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha tak for omtanken til mit tøj, men jeg har ikke noget problem med hvordan det hænger/ligger “krøllet sammen” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvor er jeg glad for at høre, at jeg ikke er den eneste der er nazi omkring det med bøjler.. Jeg kan simpelthen ikke have at de er forskellige, hvilket min kæreste har utrolig svært ved at forstå. Det skal nok blive hyggeligt, når vi flytter sammen 😉
  Det må virkelig være dejligt med så meget plads til tøj! Det ser virkelig godt og meget overskueligt ud.
  Da jeg kiggede billederne igennem tænkte jeg på, om du har overvejet at sætte hylder op over dine stativer, lige under loftet, så der er plads til alle dine sko?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Altså jeg kan godt leve med bøjlerne midlertidigt, men på et tidspunkt vil jeg gerne have at de er ens. Lige som den sidste finish 🙂 Yes, til det med hylde – det står vise også et sted i indlægget, mener jeg? 🙂 enten hylder eller nogle billeder

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Åh jeg ville have slet ikke have kunne overskue at skulle smide en masse ud så jeg havde nok knaldet hylder op hen over stativerne også 🙂 Fyldt til bristepunket 🙂
  Jeg kan anbefale de billige “renseri”-bøjler fra Tigerbutikken. De er billige og der kan hænge en masse mere i skabet/eller på stativet da de ikke fylder en masse (En fejl jeg gjorde i mit gamle skab da jeg udskiftede alle bøjler til sorte træbøjler…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er virkelig også lidt der er blevet smidt ud. Det meste er røget til salg på min tictail http://missjeanettshop.tictail.com/ og andet er blevet givet til veninder 🙂 Men der var virkelig meget af det som jeg ikke brugte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det kan få ethvert pigehjerte til at banke! Og jeg elsker, at Tim så det rette potentiale i indhakket med det samme 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja han er virkelig god på den måde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect dress for fall