De er tilbage!

Ny taske fra H&M

Ny taske fra H&M

Det er ret sjældent at jeg efterhånden køber accessories i H&M. Jeg køber stadig masser af tøj, men jeg synes bare at kvaliteten på deres tasker og smykker er så dårlig, at jeg altid fortryder at har købt dem (pånær når det er et designsamarbejde eller fra Trend, hvor det er ægte læder osv… så er det i orden!). Men da jeg for ikke så længe siden var ude at trille en tur med Fie-pigen og baby, så faldt vi faktisk begge over denne taske i H&M i Divided-afdelingen. Og selvom det helt sikkert er et eller andet plastikmateriale, så er designet simpelthen for fint til at jeg kunne lade den være. Farven er lidt sjov – en meget støvet grålig-mintgrøn. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg nok skal få tasken brugt en masse – plastik eller ej 😉

Den er som sagt fra H&M Divided og kostede 199 kr. Jeg kan ikke finde den online, men det er vel halvanden uge siden jeg købte den i H&M i Odense i Vestergade.

I just bought this bag from H&M Divided. It’s really pretty and has a nice colour!

bloglovin

5 kommentarer

 • Anne

  En lille rettelse – tasken er ikke fra Divided, men blot almindeligt H&M!

  – En medarbejder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh jeg fandt den bare i min Divided-afdeling, men nej der står godt nok bare “H&M” inden i, nu hvor jeg kigger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den har jeg også stående herhjemme – så fin 🙂 Dog er jeg lidt træt af dens lukkefunktion, som er lidt bøvlet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, den er fin! Nogle gange er det ok at gå imod sine principper 😉 især til den pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De er tilbage!