20% rabatkode på jakker og støvler hos ASOS

Øko baby

Øko baby
Adlinks:
Fra Mini Rodini: Tiger body 229 kr HER – Bjørne sweatshirt 399 kr HER – Mime body 249 kr HER
Fra Holly’s: Bordeaux hoodie 249 kr HER – uldbody 229 kr HER – natdragt 229 kr HER
Fra Fred’s World: body 99 kr HER – stribet cardigan 399 kr 199 kr HER – bukser 99 kr HER
Fra Pomp de Lux: 2-pak bodys 130 kr HER – Rævenatdragt 130 kr HER

Uden at jeg er super fanatisk, så kan jeg rigtig godt lide at købe økologisk (GOTS, eco, øko – osv.) tøj til Bella. Både fordi det giver mig en tryghed omkring, at der er færre kemikalier i hendes tøj, men også af miljøhensyn. Og heldigvis findes der virkelig mange fede mærker der formår at kombinere fedt design og miljø. Faktisk er flere af mine favoritmærker faktisk øko, så det går op i en højere enhed! Jeg vil med dette indlæg sætte spot på fire rigtig gode mærker, som enten laver alt deres tøj øko eller har delkollektioner som er. Udover dem kan der også nævnes H&M, som især har meget øko-tøj i de helt små baby størrelser. Vi bruger fx disse bukser meget, og de er øko! I øvrigt er det sådan med tøj, at det godt kan blive kaldt økologisk uden at det er 100% øko. Og det er fordi der er nogle ting der ikke kan laves øko – fx. hvis der er elastan i, så står der types i tøjet “95% økologisk bomuld, 5% elastan”. Men tøjet vil stadig gå under at være økologisk, GOTS eller ecotex.

De fire mærker her kender I nok godt: Mini Rodini (alt er øko, minus de ting der ikke kan laves øko – fx. elastan og nylon). Danske Holly’s, som er et af mine ultimative favoritmærker, laver alt i øko (jeg er i hvert fald ikke faldet over noget som ikke har været). Fred’s World laver masser af økologisk tøj og samtidigt holder det sig nogle priser som er virkelig virkelig fair! De er en del billigere end både Mini Rodini og Holly’s (men jeg er som omvendt mere til MR og Holly’s prints osv. Til gengæld bruger vi Fred’s World til ensfarvet basis – bodys og bukser). Pomp de Lux’s main line er ikke øko, men de har nogle dele af deres kollektion som er. Den indeholder primært nattøj, undertøj og bodyer. I kan finde deres øko-ting HER. Ps. bliver nødt til at have mime-bodyen til Bella!

Hvordan har I det med øko-tøj til jeres børn? Er det noget I kigger efter, når I shopper eller er det lidt tilfældigt? Og ville I vælge et mærke fremfor et andet, hvis design og pris var lige gode, men det ene var økologisk og det var det andet ikke?

Og hvis I alligevel sidder i sofaen med en kop kaffe, så er jeg blevet interviewet om hvordan det er at rejse med barn imens man er barsel (mest med fokus på vores tur til Aruba). I kan læse artiklen HER.

I really like buying organic clothes for my daughter. These Swedish and Danish brands are some of my favorites!

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode på jakker og støvler hos ASOS