Date night med The Maze Runner (og Outfit of the day #312)

Outfit of the day #313

Outfit of the day #313Outfit of the day #313Outfit of the day #313Outfit of the day #313Outfit of the day #313
Adlinks:
Ganni blouse (HERE) – Gina Tricot skirt – Ottoman Hands bracelet (HERE)
Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Jeg må indrømme, at jeg er helt vild med efteråret i år, og jeg er normalt en “sommerpige” 😉 Men det er nok fordi jeg stadig kan gå med bare ben, haha! Jeg tror, at denne type outfit – nederdel, strik og lange støvler – bliver en kombination jeg kommer til at lave mange gange dette efterår. Det er vildt behageligt, men jeg føler mig samtidigt pæn og ikke for hverdagskedelig. Og de støvler… suk… jeg kommer til at BO i dem de næste mange måneder.
Jeg eksperimentere i øvrigt lidt med at stille mig lidt andre steder her hvor vi bor… jeg var selv ved at blive lidt godt træt af det samme sted på fortorvet 😉

This combination with a skirt, knit and long boots are something I’m gonna wear a lot this fall! I just love my new boots!

bloglovin

18 kommentarer

 • Sandra D.

  Sååå fin du er, elsker hvordan du styler de støvler og pandehåret klæder dig altså så godt!
  Jeg har det lidt omvendt med efteråret, jeg er træt af at det er så mildt, jeg glæder mig til at kunne pakke mig ind i strik, tørklæder og lange støvler, men det er det altså bare for “varmt” til endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan godt lidt følge dig… jeg glæder mig også til at vi sådan rigtigt har “brug for” at tænde op i vores brændeovn. Indtil videre har det mest været for hygge på regnfulde dage – men der bliver meget hurtigt varmt. Dog elsker jeg som sagt at jeg stadig kan have bare ben 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er også en lækker kombination og hvor ser du bare godt ud på disse billeder – det pandehår er bare så flot til dig 🙂 Og ja, det er da lækkert med lidt variation i baggrunden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Julie! Haha ja, jeg tænkte at hvis jeg var ved at være træt af fortorvet, så var der nok også nogle af jer der var 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Først; de der støvler -wauw!
  Det der look tror jeg at jeg vil prøve at skabe ved mig selv -de der lange støvler gør det efterårsagtigt på den fede måde og uden man kommer til at fryse alt for meget:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg elsker også støvlerne! Og ja, det giver nemlig god varme selvom man har bare ben 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Top fedt OOTD, og jeg er vild med pandehåret.. Der er lidt mere kant over det.. Me like! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Dét pandehår klæder dig så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hvor ser du flot og slank ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Dame you look nice!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det outfit er bare så pænt til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det virkelig et fint outfit! Det skal jeg uden tvivl prøve at efterligne i løbet af de næste måneder. I det hele taget synes jeg virkelig, at det altid er så pænt med lange støvler og nederdel. Og hvor ser du altså også virkelig godt ud på disse billeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Date night med The Maze Runner (og Outfit of the day #312)