New in: fra ASOS

Outfit of the day #314

Outfit of the day #314Outfit of the day #314Outfit of the day #314Outfit of the day #314Outfit of the day #314Adlinks:
SELECTED Femme dress (HERE) – ASOS trenchcoat (HERE) – Besos scarff (HERE) – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE) – Ganni heels (HERE)

Selvom solen netop var gået ned, da vi tog disse billeder, så røg solbrillerne på, fordi jeg så så træt ud. Jeg havde natten inden siddet oppe til kl. 2.30, fordi jeg er blevet bidt af serien “Suits” (av, Harvey Spector er lækker!) og samtidig har opdaget, at Netflix endelig har fået 3. sæson af Homeland. Så i seng kl. 2.30 og kl. 6.15 vågnede skidesur Bella (det går ikke så godt med det der med at sove på eget værelse – men mere om det i næste månedsindlæg. Normalt vågner hun kl. 8.15-8.30). Vi fik hende til at sove igen (til kl. 8.45 – !), men mange gange afbrudt søvn og sent i seng, så så jeg altså lidt hængt ud 😉

Kjolen, som er fra SELECTED Femme, er lige nu nedsat med over 50% lige HER. Jeg tænker, at den også kommer til at være fin med strømpebukser (selvom jeg undgår dem lidt endnu 😉 Det er jo heldigvis ret lunt stadig!) og en cardigan. Nu hvor det stadig ikke er tid til vinterjakken, så genbruger jeg både trenchcoat og tørklæde, som jeg købte i foråret. Jeg har aldrig været en tørklædepige, men det her tørklæde fra Besos har jeg været så glad for, at jeg lidt overvejer om jeg skal anskaffe mig det i en anden farve også. Kvaliteten er så god og så elsker jeg lidt, at shoppen er herfra Odense 😉

I love the trench and scarf that I got in spring, so I’m using both things very much until it’s time to find my wintercoat again.

bloglovin

8 kommentarer

 • Pernille

  Suits og homeland er ALT for godt. Et tip til et nyt indlæg kunne være serieanbefalinger, det er sjovt. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det skal jeg skrive mig bag øret! Får netop slugt mange serier for tiden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Wow, du ser brand godt ud! 🙂
  – Lige et mærkeligt spørgsmål – føler du dig aldrig “for høj”? Hvis jeg husker rigtig, synes jeg, at have læst, at du er 175-178 cm ish, men du går så tit i smukke stiletter og støvler med hæl! Jeg er selv 178 cm, og kæmper med følelsen af at føle mig “for høj” når jeg tager selv den mindste hæl på. Beklager det underlige spørgsmål 😉

  Rigtig god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det er slet ikke underligt at spørge om! Men nej, det gør jeg ikke. Jeg ELSKER at være høj og var gerne højere, hvis jeg selv kunne vælge! Så jeg går i hæle så tit som jeg har lyst og tænker faktisk aldrig over at være “for høj”.

   Jeg er i øvrigt også 178 cm 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Respekt! Dén indstilling må jeg lige arbejde på at få 😉 For det er virkelig flot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak! Og ja, du skal da bare være glad for din højde! Der er så mange piger der ville ønske de var 178 cm 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vejret må i øvrigt bare være bedre i Odense. Her i Aarhus er der pisse koldt altid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er ret koldt i Odense i dag! Men ikke da vi tog billederne her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: fra ASOS