Stribet strik fra KIOMI

Outfit of the day #315

Outfit of the day #315Outfit of the day #315Outfit of the day #315Outfit of the day #315
Adlinks:
SELECTED Femme tunic (HERE) – Samsøe & Samsøe sue long top (HERE)Ottoman Hands bracelet (HERE) – Marc by Marc Jacobs hobo bag (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Har I haft en god weekend? Min startede allerede torsdag aften med ostebord, æblekage og rødvin (meget) med søde venner. Fredag var vi begge lidt matte i det (thank god for vuggestue ;)) og lørdag havde vi besøg af venner både til frokost og senere til landskamp. Rigtig dejlig social, men afslappet weekend. Jeg håber måske på at kunne komme forbi træning i dag. Jeg har noget gorgonzola og fyldte chokolader der skal arbejdes af igen 😉
I er forresten et par stykker der har spurgt ind til dette her. Tak, I er søde og vi er helt ok taget i betragtning.

Det er virkelig sjældent jeg er i all-black (jeg er bare for farveglad), men det skete altså lige her. Jeg synes netop, at det smukke ved dette outfit er at alt er sort. Den gennemsigtige tunika er fra SELECTED her (nedsat med -30%), og så har jeg bare taget en af Samsøe & Samsøes kendte “sue long” inden under. Min Marc Jacobs hobo er efterhånden en del år gammel, men jeg havde faktisk mistet den… jeg har længe været vildt ked af at jeg ikke kunne finde den. Men så her i sidste uge – efter den har været væk i flere måneder – så fandt jeg den bagerst i et skab, inde bag et strygebræt (?). Jeg var lykkelig! Så nu skal den virkelig bruges en masse!

Not often I’m in all-black, but I felt that it really worked with this outfit!

bloglovin

26 kommentarer

 • Bolette

  Det er måske upassende at skrive til en anden kvinde, men på det allerførste billede i indlægget – er du VIMMER hvor er du sexet!!!! Wow!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Du ser fantastisk ud! Sort klæder virkelig dit flotte, tykke, lyse hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt lækkert outfit 🙂 Lige et spørgsmål – er dit hår blevet lysere end det normalt plejer at være? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, jeg har kun fået farvet bund 🙂 Jeg tror nærmere det handler om min billederedigering i øjeblikket. Det er nemlig allerede blevet mærkbart mere gråt i lyset udenfor og det gør at jeg skruer en lille smule mere op for lyset på mine billeder. Jeg tror det er derfor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Røde læber og sort tøj er altid perfekt sammen! Du ser virkelig godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt enig med Bolette – Sikke en sexy mama på det første billede!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg er ellers ikke typen der kommenterer ret meget, men her er det vist på sin plads! Hvis man har noget godt at sige, så skal man sige det, ikke? Hold nu op et fint outfit! Det er helt vildt klædeligt og fint til dig!! Wauw! Jeg får helt lyst til selv at klikke kjolen hjem 😉 Og støvlerne, de er også bare lige i skabet!! 😀 Rigtig god søndag til dig og tak for en fin blog! :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, hvor ser du godt ud! Jeg ELSKER røde læber, og de går bare godt til det sorte outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Wow, du er dødlækker jo!!……og så jeg altså sige jeg er SÅ misundelig på dit hår. Det ser altid så velplejet, lækkert og medgørligt ud :)…..lige til en LoreaL reklame 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Du er sød, Sandra! Tak! Jeg er også meget glad for håret… det skulle jeg have gjort noget før!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvor ser du bare godt ud 🙂 Og hvor lyder som en helt perfekt weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Nina! Ja, det har også været en rigtig god weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare flot! Og så fin i all black – det gør du bare noget oftere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sikke nogle fine billeder, jeg er vild med det hele. Må jeg spørge hvilken størrelsen du har tunikaen i? Jeg kunne godt være fristet til at købe den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har den i en str. 40. Den er lidt oversize i det – jeg kunne sagtens have passet en str. 38 også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du er så smuk og lækker på samme tid. Der må stå en meget stolt herre og smile lidt!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilslutter mig koret af kvinder, som synes, at outfittet og læberne ser knaldgodt ud. Godt gået! Men det var faktisk ikke kun derfor, jeg lige vendte tilbage til dette indlæg – selvom tasken faktisk også er to die for. Hold nu op, en skøn garderobe, du har.

  Men nej, det var faktisk bare for at give et virtuelt klem til dig og til Tim.

  Jeg kender jer ikke, kun gennem din blog og hans politiske virke, men jeg blev lidt (be)rørt på jeres vegne, da jeg hørte om Tims sygemelding. Han og jeg deler på en måde arbejdsplads (Odense Kommune), og jeg er selv på vej ud af et stressforløb på 7. måned. Det kan virkelig være en hård omgang for både den ramte og de pårørende. Det er jo ikke synligt og logisk på samme måde som et brækket ben, så det kan være vildt svært at navigere i for alle parter. God bedring til ham og god vind til jeres lille familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for de søde ord Christine. Nej, stress er en underlig størrelse og det er også svært (både for den ramte og dem omkring) at greje hvor “slemt” det er. Jeg håber at du kommer godt ud på den anden side!

   Og tak for komplimenterne!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stribet strik fra KIOMI