Tre vindere af TV 2 Play

Outfit of the day #317

Outfit of the day #317Outfit of the day #317Outfit of the day #317Outfit of the day #317 Adlinks:
Ganni kimono (HERE) – Samsøe & Samsøe sue long top (HERE) – Marc by Marc Jacobs groove bag – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE) – ZARA flats

Det er næsten blevet en lille tradition, at jeg finder et gammelt outfit, som ikke er nået bloggen, når jeg tømmer mit kamera op til en ferie. Jeg fandt det her, da jeg tirsdag aften sad og gjorde plads til nye minder på kameraet. Det er ret sommerligt og måske ikke så relevant for vejret nu, men det kom som kaldet, da jeg faktisk har gået og tænkt meget over hvordan jeg kan style kimonoen efterårs-venligt. Jeg har jo haft lidt samme “issue” med nederdelen, men det lykkedes mig her (synes jeg selv, haha). Maria styler hendes kimono så fint her, som en top til jeans, men hun har også den korte model, hvor jeg har den lange. Jeg er nemlig bange for at et outfit vil drukne helt med den lange som top. Har I ikke nogle gode ideer? Jeg har også haft den på til jeans her, men kunne godt tænke mig at style den lidt mere “mørkt”. Overvejer om jeg bare skal sætte den til nogle sorte stramme jeans, et tyndt bælt og så mine Gestuz støvler?

It has almost becomed a “tradition” that everytime I emty my camera to make room just before a holiday I find an outfit that I never got around to show you guys. I really want to use my Ganni kimono during fall too, but I’m having doubts on how to style it “darker”. Do you have any ideas?

bloglovin

5 kommentarer

 • Jeg tænker faktisk at kimonoen vil være rigtigt fin til et par skinny jeans. Men jeg er nok mere over i et par navy, da de vil fremhæve de flotte gulddetaljer.

  Et tyndt bælte til ville være fint, men jeg synes også sagtens den kan bæres åben. Måske med en fin camisole under?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så vild med din kimono. Hvis du vil sælge, råber du lige op, ik? 😉 Jeg tror et par tight jeans vil gøre sig super godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker, at det kunne være pænt, hvis du stylede den med sorte bukser og så en sort rullekrave under. Kimonoen skulle så være lukket – evt med et bælte i taljen for at give figur. Tilsæt naturligvis sorte pumps. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lyder som en god idé – minus rullekrave, det ligner jeg desværre en klovn i. Men det kunne jo fx bare være en sort top 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre vindere af TV 2 Play