BR - Noahs ark

Outfit of the day #318

Outfit of the day #318Outfit of the day #318Outfit of the day #318Outfit of the day #318
Adlinks:
Ganni dress (HERE) – ASOS cardigan (HERE) – Line&jo necklace (HERE) – Maria Black ring – Line&jo ring (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Mit outfit passer til vejret – gråt i gråt! Man kan ikke se det, men det støvregnede faktisk imens vi tog billederne. Kjolen og cardiganen købte jeg begge sidste måned, og jeg har skambrugt dem begge! Kjolen sidder SÅ pænt og cardiganen er noget af det rareste. Jeg kan godt lide at den er lidt tynd i det, da jeg tit føler at jeg “drukner” i det lidt store cardigans (dem ejer jeg dog også nogle stykker af – de er guld værd, når det bliver rigtig koldt). Cardiganen fås også i sort og hvid (her), og jeg tror at jeg også bliver nødt til at have den i sort.
I dag får jer en håndfuld veninder på besøg til lækker, lækker brunch! Det glæder jeg mig vildt til 🙂

Kjolen er på udsalg lige nu HER

I bought both the cardigan and the dress last month – and I’ve been using them a lot! This cardigan is available here and the dress is on sale here

bloglovin

20 kommentarer

 • Lækker cardigan og super fint outfit til dig! Du har ret i, man let drukner i de store, tykke af slagsen, så den der virker perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, visuelt synes jeg tit man gør! Men de er selvfølgelig rare når det er rigtig koldt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aida

  Den er super flot og billig, den må jeg eje 🙂 Hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ihh, den er fin den kjole! Jeg blevet lidt lun på Gannis kjole, men er meget i tvivl om størrelsen. Må jeg spørge hvad størrelsen din blomstrede kjole er? (Den med rosa og hvide blomster) Og den sorte med hvide prikker og en flæse foroven? Har nemlig kig på begge to, men aner ikke om jeg skal have medium eller large, og jeg gætter på, at vi er næsten samme højde og drøjde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes de svinger lidt fra model til model. Deres løse modeller er lidt store, men taljerede modeller uden elastik er faktisk lidt små. Jeg er dog ikke sikker på at jeg ved hvilken den rosa er?
   Den sorte med hvide prikker er helt klart lille i størrelsen! Der har jeg en L.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit og er super vild med kjolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker simpelthen kombinationen af de støvler og en kort kjole – det ser super godt ud! 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  What a babe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B

  Synes det er ærgerligt at du sjældent smiler på dine outfit billeder 🙂 du har et flot smil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak skal du have, men er ikke enig i at jeg ikke gør det 🙂 Jeg skifter bare lidt… jeg synes nogle gange outfits får lidt mere fokus end hvis jeg står og laver tandpastasmil på hver eneste billede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Den kjole er SÅ flot til dig!
  Må jeg spørge hvilken størrelse du har den i? Og hvordan den er i størrelsen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har den i L og den er normal, bortset fra lidt lille om numsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  love the dress

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor et lækkert outfit!! Du ser skide godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BR - Noahs ark