Tirsdagsønske #58

På det seneste…

På det seneste...Adlinks:

1. Jeg har været en masse ude sammen med hende her. Det er med at nyde solen og det – stadig – lune vejr! Alt det vilde på legepladser er et hit! (hendes bjørnesweat er herfra og matchende bukser herfra. Skoene er fra Pom Pom her og jakken er fra sidste år, fra NoaNoa).

2. …været ret lykkelig og taknemmelig over Royal Copenhagens brudgaranti! Min hortensiavase tog sig en trilletur på gulvet. Godt at jeg bare kan få en sprit ny!

3. …spist (og lavet!) lækker, lækker gorgonzolapastaret med oksekød og spinat. Flere af jer bad på instagram om opskriften, men jeg fik bare ikke taget andre billeder af retten end dette. Er I ligeglade med manglende “gode” billeder og skal jeg lægge opskrift på bloggen alligevel?

4. … spist lækker sushi og ricepaperrolls fra Barsushi her i Odense. Det var faktisk ret længe siden at vi havde fået sushi, så jeg nød det ekstra meget. Bella åd næsten lige så meget som os andre. Fremover er det ikke nok at bestille 4 nigiri og et par tempurarejser til hende…

5. Jeg nyder virkelig efteråret i år! Jeg elsker når vi en sløv søndag tænder op i brændeovnen og tænder stearinlys over det hele. Jeg er stadig lige så forelsket i mine Tom Dixon lysestager (her) som da jeg købte dem.

6. …været til aftentræning. Jeg har bare mere energi når jeg træner om aftenen (nok fordi B-mennesket her først er rigtig frisk der 😉 ) og samtidig er der dejligt få mennesker der. Min træningsbukser er herfra.

7. … været så træt, at jeg en morgen smed kapslen med kaffe ned i koppen (i stedet for at sætte den i maskinen) og tændte min Dolce Gusto. Resultatet? En kop med varmt vand inkl. en kapsel der ligger og skvulper rundt… (det gik bedre i 2. forsøg!).

8. … drukket lækker cava og spist Summerbird-mandler med gode venner (og kommet alt for sent i seng).

9. … spist mange gange af denne type morgenmad: ymer med bær (her er det friske blåbær og hindbær, mandler og rent vaniljepulver. Det er lowcarb og et rart alternativ, da jeg var gået ret kold i æg efter en lang periode med det til morgenmad hver morgen.

I kan følge mig på instagram @missjeanett HER

Pictures from my Instagram account. I’ve been enjoying fall! You can follow me here @missjeanett

bloglovin

4 kommentarer

 • Line

  Haha kan ikke lide være med at grine over det med kaffen 😀 Jeg stod selv og sprøjtede håndsæbe på min tandbørste i morges.. Altså 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du må meget gerne lægge opskriften på din pastaret på bloggen, det ser super lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Det er da ikke specielt lowcarb… Måske i forhold til brød med nutella, men har har stadig mange kylhudrater i.. Ymer og mandler er ca. 25% og bærene lidt mere…. Det er super sundt og en fornuftig morgenmad, men jeg synes måske ikke det kan kaldes lowcarb 🙂 Håber ikke det lød alt for strengt og surt. Hilsen Diætisten

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #58